Showbiz

Oana Matache și Răzvan Miheț au divorțat oficial! Gina Matache, declarații despre separarea lor

schedule 26 apr. 2023, 11:41

Oana Matache și Răzvan Miheț au divorțat oficial! Gina Matache, declarații despre separarea lor
Foto: Emisiuni PRIMA TV/Youtube.com

În mod oficial, Oana Matache și tatăl copiilor ei, Răzvan Miheț, au divorțat la notar. Cei doi sunt două persoane libere, însă au o relație bună de dragul copiilor pe care îi au împreună. Ce a declarat Gina Matache despre divorțul fiicei sale?

Oana Matache și Răzvan Miheț au divorțat oficial la notar, iar de acum fiecare își poate vedea liniștit de viața sa. Cu toate acestea, ei rămân în relații bune, așa cum este și normal, de dragul celor doi copii pe care îi au împreună, Jessie și Bogdan.

Potrivit cancan.ro, cei doi au divorțat recent la notar și au stabilit custodia copiilor, care este comună. Gina Matache a confirmat divorțul dintre fiica sa și fostul ei ginere, pentru sursa citată anterior.

Cu toate că și-a arătat în repetate rânduri nemulțumirea față de alegerile Oanei, de această dată Gina Matache a fost mult mai împăciuitoare și pare că s-a resemnat cu gândul că fiica sa a ales un alt drum în viață.

„Voi știți cel mai bine care este situația lor (n.r: a Oanei și a soțul ei). Nu aș vrea să vă mai confirm nimic, apoi iarăși se supără pe mine. E mai bine să lași copilul să-și trăiască experiențele. Atunci când sunt bune, sunt ale lui. Când sunt rele sunt tot ale lui. Sunt mari, sunt vaccinați. Aceasta rămăsese ultima problemă de rezolvat (n.r: divorțul). Important e că fiecare își vede de treaba lui. Ei se înțeleg foarte bine acum, își cresc împreună copilașii”, a declarat artista de muzică populară.

Ce relație au, de fapt, Oana Matache și Răzvan Miheț?

Oana Matache a vorbit pe o platformă de socializare despre relația pe care o are cu tatăl copiilor ei, după separare. Ea a ales să se mute cu noul iubit și cu cei doi copii ai ei, însă fostul ei soț poate să vină oricând să îi viziteze pe cei mici.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---