Showbiz

Ce probleme de sănătate are mama Deliei. Gina Matache, detalii despre afecțiunea sa: „Sunt eforturi mari”

schedule 04 oct. 2023, 08:50

Ce probleme de sănătate are mama Deliei. Gina Matache, detalii despre afecțiunea sa: „Sunt eforturi mari”
Sursa foto: YouTube Kanal D Romania

Mama Deliei, Gina Matache, se confruntă cu probleme serioase de sănătate, dar nu este pentru prima dată când vorbește despre afecțiunea sa. Ce a pățit, de fapt, femeia.

Mama Deliei, despre problemele sale de sănătate

Gina Matache se confruntă cu niște probleme de sănătate care îi dau mari bătăi de cap, încă din tinerețe. Mama Deliei a făcut foarte mult sport în urmă cu mai mulți ani, fiind foarte pricepută în ceea ce privește săritura la înălțime. Voia să ajungă la concursuri fie în țară, fie în afara ei, motiv pentru care se antrena din greu, așa cum face orice sportiv înainte de a-și îndeplini visul.

Ei bine, săriturile respective nu îi ieșeau de fiecare dată în timpul antrenamentelor și se lovea des, dar nu s-a dat niciodată bătută, motiv pentru care a început să aibă probleme serioase cu coloana care o afectează și în ziua de astăzi. La vremea respectivă, bunica Deliei o avertiza că va ajunge la bătrânețe și nu îi va fi deloc bine, dar ca orice copil nu a ascultat de sfaturile mamei sale, ajungând mai apoi să sufere.

Delia a încercat să o ajute atât de mult cât a putut și a sfătuit-o, de asemenea, să se plimbe mai mult, pentru că îi cumpără ea bilete de avion, iar în ultimul timp chiar i-a ascultat sfaturile și i-a prins destul de bine.

„Am probleme cu coloana. În tinerețea mea, am făcut mult sport și proba mea de bază era săritura mea la înălțime și până să ajungi la concurs, trebuia să faci zilnic antrenamente, nu poți să faci din prima săritura perfectă. Imaginează-ți câte lovituri din alea am luat eu. Coloana este din loc în loc lovită, atunci nu mi-am dat seama. Mama îmi spunea pe atunci că o să ajung la bătrânețe să sufăr.
Sunt eforturi mari, mă mai duc la sală, am făcut o singură dată injecții, dar mi s-a părut prea mult pentru mine și coloana mea. Sunt dureroase, foarte dureroase, am zis gata. Delia mă încurajează întotdeauna, Îmi zice să mă duc, să mă plimb, că îmi ia ea bilet. În ultima perioadă chiar i-am ascultat sfatul și mi-a prins bine, am ascultat-o și am plecat”, a spus mama Deliei în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV.

Nu este pentru prima dată când vorbește despre problemele sale de sănătate. În urmă cu ceva vreme, Gina Matache spunea că acestea o macină și că nu își dorește sub nicio formă o povară pentru cele două fiice ale sale. O sperie gândul că s-ar putea trezi într-o zi și nu ar mai reuși să se ridice de una singură din pat.

„Mă macină treaba asta cu sănătatea. Nu vreau să ajung povară pentru copii. Am probleme foarte mari cu coloana. Mâine pot să mă trezesc și să nu mă mai pot da jos din pat. Mi s-a întâmplat, am mers o zi întreagă de-a bușilea ca un copil. Mi se spune peste tot că sunt probleme ale vârstei. Nu știu ce să mai cred. Am inclusiv amețeli, dureri de cap. Am avut episoade când mă sculam din pat și voiam să plec. Unde, nu știu.
Probabil creierul nu se oxigenează complet. Am preocuparea asta zilnică, dacă oi merge. Mi s-au dat sute de explicații, nici eu nu mai știu ce să cred. Nu mă întreba câți bani a dat Delia. Am ajuns să chem Salvarea si să mi se zică că am atac de panică și că deranjez sau ceva de genul. Nici nu-mi mai vine să dau telefon" , povestea Gina Matache acum ceva vreme, conform wowbiz.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---