Showbiz

Oana Roman, detalii despre o nouă relație. Este sau nu pregătită să își refacă viața după despărțirea de Marius Elisei

schedule 03 feb. 2024, 09:05

Oana Roman, detalii despre o nouă relație. Este sau nu pregătită să își refacă viața după despărțirea de Marius Elisei
Sursa foto: Instagram Oana Roman

Oana Roman a dat detalii despre o nouă relație. Este sau nu pregătită să își refacă viața după despărțirea de Marius Elisei? Răspunsul ei i-a luat prin surprindere pe fanii săi.

Oana Roman, detalii despre o nouă relație

Oana Roman este o femeie singură, încă de când relația sa cu Marius Elisei a ajuns la final. Cei doi au avut o poveste de iubire cu năbădăi, s-au certat și s-au împăcat de mai multe ori, iar în cele din urmă, au realizat că nu mai pot continua în felul acela. Astfel, au ajuns să se separe definitiv, el reușind să își refacă viața destul de repede, iar ea ocupându-se de carieră și de creșterea copilului pe care îl împreună.

Fiica lui Petre Roman este nelipstită de la evenimentele mondene din Capitală, unde recent a acordat și un interviu sincer, în care a dat detalii despre o posibilă relație. Vedeta este deschisă să înceapă un nou capitol din viața sa, dar nu face pași mari în acest sens, fiindcă își dorește să o ia pas cu pas.

Trecută prin viață, Oana Roman a ajuns la concluzia că dacă e să se întâmple un lucru, se va întâmpla fără un prea mare efort fin partea sa. Ceea ce știe este faptul că, din cauza trecutului său în ceea ce privește relațiile amoroase, trebuie să fie mult mai atentă la bărbații din jurului, mai precaută, dar și foarte sigură că cineva merită efortul, atenția și timpul ei.

„Eu nu îmi fac planuri, nu spun nici DA, nici NU. Eu cred că dacă trebuie să se întâmple un lucru, se întâmplă, doar că de data asta o să fiu mult mai atentă, ca să nu îmi mai iau o țeapă atât de îngrozitoare, precum mi-am luat-o în relația trecută. O să fiu mult mai precaută, atentă, o să existe o perioadă de probă foarte lungă și cu siguranță niciun bărbat nu se va apropia de Iza până în momentul în care eu o să fiu foarte sigură de o relație.
Asta poate să fie și peste trei, patru ani, nu știu. Dacă va fi să fie nu o să știe nimeni, asta o garantez. Iza o să afle doar dacă eu o să fiu convinsă că este vorba despre ceva foarte serios. Deci, cu siguranță nu va fi altfel. O să fiu atentă la tot, așa cum nu am fost deloc atentă înainte, acum o să fiu poate prea atentă.”, a declarat Oana Roman, pentru wowbiz.ro.

Anul trecut a fost pentru ea unul frumos, dar și unul care a pus serios la încercare, mai ales din cauza problemelor de sănătate pe care mama ei, Mioara Roman, le are.

„Din punct de vedere profesional, a fost un an extraordinar de bun, cu multe contracte, cu multă muncă, cu o dezvoltare și o creștere din punctul meu de vedere mare în zona de influencing, sau înmulțit contractele și volumul de muncă, evident, au început evenimente. Deci, la capitolul acesta nu mă pot plânge. Din punct de vedere personal, a fost un an foarte greu, cu extrem de multe provocări, foarte multe încercări. Pe parcursul întregului an, mama s-a confruntat cu foarte multe probleme de sănătate.
Deocamdată am reușit să trecem peste ele, dar a fost foarte greu și pentru ea și pentru mine. M-a obosit și m-a secat emoțional tot acest periplu în spitale, mama a suferit și o intervenție, n-am știut dacă va reuși să treacă peste ea.Dumnezeu a vrut ca ea să treacă, este o luptătoare și până acum, Slavă Domnului, este bine. A avut loc și această separare definitivă, care oricum trebuia să aibă loc, s-a încheiat și asta. Nu a fost ușor, dar a fost un lucru pe care eu mi l-am dorit foarte mult și care până la urmă s-a întâmplat. Evident că toată această perioadă de acomodare nu este ușoară.”, a mai zis ea.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---