Showbiz

Oana Roman, singură în lupta pentru viața mamei sale: „E nevoie de rugăciune pentru ea”

schedule 09 oct. 2023, 10:44

Oana Roman, singură în lupta pentru viața mamei sale: „E nevoie de rugăciune pentru ea”
Sursa foto: Instagram Oana Roman

Oana Roman se simte mai singură ca oricând. Mama ei este într-o stare gravă, iar de curând a vorbit din nou despre starea ei de sănătate.

Oana Roman luptă pentru viața mamei sale

Mioara Roman este internată în Spitalul Floreasca din Capitală, iar în tot acest timp, fiica ei i-a fost alături și s-a asigurat că nu duce lipsă de nimic. Vedetei îi este foarte greu să își vadă mama într-o asemenea situație, mai ales că înainte de a ajunge în starea în care este acum, era o femeie activă, care își trăia viața și care se bucura de fiecare moment. Problemele de sănătate pe care le are nu sunt deloc unele ușor de suportat, iar cel mai grav este că trupul ei ar putea ceda în orice moment.

Fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei nici nu își poate imagina cum va fi în cazul în care s-ar întâmpla nenorocirea. Ea încearcă să îi aline pe cât posibil mamei sale suferința și o vizitează cât de des poate. De curând, întorcându-se de la spital, a făcut câteva dezvăluiri pe contul ei pe Instagram, spunându-le celor care o urmăresc să se roage pentru femeia care a adus-o pe lume, deoarece are mare nevoie în această perioadă grea a vieții sale de toate cuvintele lor bune.

Mai mult de atât, Oana Roman le-a mulțumit celor care se gândesc mereu la ea, care îi transmit gândurile lor bune, dar mai ales celor care se roagă pentru binele ei și al familiei sale.

Este recunoscătoare pentru simplul fapt că are atât de mulți oameni aproape de ea. Ultimele zile din viața sa nu au fost deloc ușoare, iar orice sprijin a contat enorm. Urmăritorii ei așteaptă vești din partea sa despre Mioara Roman, sperând că starea ei va fi mai bună și că fi externată cât mai curând.

„Dragii mei, mă duc să o iau pe Iza de la prietenii noștri unde a stat în vizită peste weekend, am fost azi la mama și vă spun doar că are nevoie de rugăciuni, multe, are nevoie de rugăciuni de vindecare. Până la urmă lucrurile se întâmplă așa cum vrea Dumnezeu, dar în momentul ăsta e nevoie de rugăciune pentru ea, ca să știți. Știu că voi faceți mereu asta pentru mine, știu că de câte ori vorbesc cu voi vă rugați pentru mine și cum eu sunt atât de singură în această luptă de a o ține în viață cât mai bine, știu că vă am și pe voi alături și vă mulțumesc.”, a povestit Oana Roman pe Instagram.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---