Showbiz

Oana Roman, despre viața de mamă singură. Cât de greu îi este: „Nu am niciun fel de ajutor”

schedule 14 sept. 2023, 07:38

Oana Roman, despre viața de mamă singură. Cât de greu îi este: „Nu am niciun fel de ajutor”
Sursa foto: Instagram Oana Roman

Oana Roman este o mamă singură, dar încearcă să facă tot posibilul ca fiica ei să nu simtă cât de greu îi este în absența ajutorului venit din partea celor din jurul ei.

Oana Roman, despre viața de mamă singură

Oana Roman și Marius Elisei au avut o căsnicie frumoasă și de lungă durată, iar la vremea aceea, a venit pe lume și fiica lor. Isa crește văzând cu ochii, iar divorțul părinților ei a afectat-o enorm, motiv pentru care a avut nevoie de consiliere, ir mama ei a încercat să îi fie mereu alături, pentru a nu simți nici măcar o secundă lipsa tatălui din viața sa. De exemplu, recent, micuța a mers în prima sa zi de școală și deși ar fi trebuit ca ambii părinții să fie alături de ea într-o zi atât de importantă, Marius Elisei a fost absent, ceea ce a determinat-o pe fiica lui Petre Roman să posteze un mesaj dur în mediul online, declarându-se dezamăgită de acesta.

Foarte activă pe rețelele sociale, Oana Roman a vorbit cu fanii ei despre viața de mamă singură care nu este deloc una simplă. Vedeta a recunoscut, încă de la bun început că nu are parte de niciun fel de ajutor, așa cum au alte mame, din partea părinților, bunicilor sau din partea soțului. Pe drumul acesta, sunt doar ele două și nimeni altcineva, iar viața a învățat-o că trebuie să ia lucrurile așa cum vine către ea și să le rezolve, pentru că în caz contrar, nimeni nu o face pentru ea.



Venirea pe lume a Isei a fost cel mai frumos lucru care i s-ar fi putut întâmpla în viață și chiar dacă are zile în care simte că nu mai poate să ducă o viață de mamă singură, copilul ei îi dă putere. Obosește, cedează și crede că nu o va putea scoate la capăt, dar mai apoi își revine și merge mai departe, dând dovadă că este o femeie puternică.

În plus, aceasta muncește pentru ca fiica ei și a lui Marius Elisei să nu ducă lipsă de nimic, să meargă la o școală bună și să devină un om de succes și este mândră de evoluția sa.

„Cu siguranță nu este ușor pentru că da, nu am niciun fel de ajutor. Nici părinți, nici bunici, nici mătuși, nici soț, nici nimic. Sunt eu cu mine și cu Isa. Nu pot spune că este ușor, dar nu am de ales. Practic, m-am învățat și viața m-a învățat că trebuie să iau lucrurile așa cum vin și trebuie să le rezolv pentru că, dacă nu le rezolv, eu nu le rezolvă nimeni. Și atunci, am grijă și de casă, de Isa și de mama și de absolut tot. Singură. Sunt momente în care mă simt foarte obosită, mă simt foarte stresată. Uneori sunt epuizată, psihic mai ales. Dar mă remontez, meditez, respir și merg mai departe”, a povestit Oana Roman, la Story.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---