Showbiz

Oana Roman, decizie neașteptată în ceea ce o privește pe Isa: „Trebuie să decidă dacă vrea sau nu”

schedule 18 aug. 2023, 13:07

Oana Roman, decizie neașteptată în ceea ce o privește pe Isa: „Trebuie să decidă dacă vrea sau nu”
Sursa foto: Instagam Oana Roman

Oana Roman a luat o decizie cu totul și cu totul neașteptată în ceea ce o privește pe fiica sa, Isa, despre care le-a vorbit și fanilor ei din mediul online. Iată ce a zis fiica lui Petre Roman!

Ce a decis Oana Roman în ceea ce privește pe fiica sa

Oana Roman a încercat mereu să fie o mamă exemplară pentru fiica sa, pe care a învățat-o câteva lecții de viață esențiale, încă din primii săi ani de viață. Aceasta a dorit să îi arate Isei ce este bine și ce este rău, faptul că nu ar trebui să se creadă superioară oamenilor din jurul ei, în ciuda faptului că mama sa este o persoană cunoscută pe care, adesea, o opresc oamenii pe stradă pentru a face poze. De mică, ea a știut ce trebuie să facă pentru a fi o persoană bună, iar fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei este mândră de educația pe care i-a oferit.

Crescând în felul acesta, pentru ea este un lucru normal și se comportă ca atare, iar lucrul acesta nu poate decât să le aducă zâmbetul pe buze părinților ei, care deși nu mai formează un cuplu, sunt mereu împreună când vine vorba de copilul pe care îl au împreună. Fie că este vorba despre o aniversare sau despre o vacanță, cei doi foști soți aleg să îi fie alături Isei, pe care separarea părinților ei a afectat-o enorm.



Recent, vedeta a făcut o serie de declarații legate de una dintre deciziile pe care le-a luat cu privire la fiica ei și a lui Marius Elisei. Ei bine, Oana Roman a zis clar că nu o va mai posta atât de des, pentru că trebuie să decidă de una singură dacă vrea sau nu să apară pe conturile sociale ale mamei ei, iar în felul acesta o ajută și să stea departe de comentariile răutăcioase ale oamenilor care dau, de cele mai multe ori, cu hate. Tot oamenii care își dau cu părerea și au numai cuvinte urâte de zis au fost și cei care au făcut-o să ia această decizie.

”O să vă spun că pe Isa nu o să o postez mai des, pentru că ea trebuie să decidă dacă vrea sau nu să postez poze sau video cu ea și pentru că vreau să o feresc, atât cât post, de oamenii aceștia care comentează și scriu mizerii. Din cauza acestor oameni eu am decis că nu o să îmi expun copilul prea mult.”, a transmis fiica lui Petre Roman, în mediul online.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---