Showbiz

De ce și-a dus, de fapt, Oana Roman mama la azil: „Am luat decizia, după ce am vorbit cu toți doctorii”

schedule 13 apr. 2023, 12:02

De ce și-a dus, de fapt, Oana Roman mama la azil: „Am luat decizia, după ce am vorbit cu toți doctorii”
Sursa foto: YouTube JORGE OFFICIAL

Oana Roman a acceptat invitația lui Jorge, fostul concurent de la Survivor România, de a merge în podcast-ul său, de pe YouTube. Fiica lui Petre Roman și-a deschis inima și a vorbit despre fosta ei relație, dar și despre femeia care a adus-o pe lume și despre realul motiv pentru care a decis să o interneze într-un azil.

Oana Roman, dezvăluiri despre mama sa

Oana Roman a considerat, acum mai bine de un an, că este cel mai bine pentru mama ei să fie dusă într-un centru de îngrijire pentru bătrâni, iar la scurt timp după aceea,. multă lume a judecat-o aspru pentru decizia pe care a luat-o. Acum, a dat câteva declarații în acest sens, în speranța că toată lumea o va înțelege și nu o mai trage la răspundere. Fiica lui Petre Roman crede că nu putea să ia o decizie mai bună decât aceasta.

Ei bine, vedeta a făcut asta, în primul rând, pentru că a dorit să îi prelungească viața Mioarei Roman în demnitate, după cum s-a exprimat chiar ea, deoarece aceeste degenerări cognitive au avansat foarte repede și nici măcar știința nu a descoperit vreo modalitate de a le rezolva. De asemenea, crede că în felul acesta, ea primește toate îngrijirile de care are nevoie în timp real, la orice oră.

„A fost cea mai bună decizie pe care puteam să o fac pentru ea din două motive: să-i prelungesc viața și să-i prelungesc viața în demnitate. (…) Din păcate, aceste degenerări cognitive sunt foarte rapide, ele avansează foarte rapid, iar știința încă nu a descoperit nicio modalitate de a le ține în loc sau de a le da înapoi. Lucrurile au evoluat rapid, din păcate.
Dacă ea acum doi ani, un an și jumătate era bine, acum nu mai este același lucru. Prima oară am fost cu ea acum un an și opt luni într-un centru ca să o evaluăm. Am mai adus-o acasă, nu a fost bine, așa că am luat decizia, după ce am discutat cu toți doctorii, cu psihiatrii, cu toată lumea, împreună cu ei am decis că varianta cea mai bună ca această degenerare să fie ținută sub control și pentru ca ea să nu se degradeze prea repede e să stea într-un loc în care să primească toate îngrijirile de care are nevoie în timp real.”, a zis Oana Roman, în podcast-ul moderat de Jorje.

De asemenea, vedeta a ținut dezvăluie și faptul că o costă o sumă destul de mare lunar pentru ca mama ei să stea într-un asemenea loc și a simțit nevoia să aducă acest aspect în discuție, deoarece unii și-a creat falsa impresie că nu are bani să se ocupe de ea și de aceea a decis să o trimită într-un azil. Mama sa este una dintre cele mai importante ființe din viața și nu își dorește nimic mai mult decât să o aibă alături de ea pentru cât mai mult timp.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---