Showbiz

Puya, deranjat de către agenții de pază. Artistul și-a oprit concertul: „Nu ne strica petrecerea, te rog frumos”

schedule 16 aug. 2023, 11:12

Puya, deranjat de către agenții de pază. Artistul și-a oprit concertul: „Nu ne strica petrecerea, te rog frumos”
Sursa foto: YouTube Speak

Puya și-a oprit concertul, după ce agenții de pază au reușit să îl scoată din sărite. Ce l-a deranjat, de fapt, pe îndrăgitul artist și ce mesaj a transmis direct de pe scenă!


Puya și-a oprit concertul

Puya este, fără niciun fel de îndoială, unul dintre cei mai iubiți și cunoscuți cântăreți de la noi, motiv pentru care susține concerte în toată țara. De fiecare dată, sute de fani se adună să îl vadă, să cânte alături de el cele mai îndrăgite piese ale sale și să se distreze alături de el, ceea ce nu poate decât să îi aducă zâmbetul pe buze. Nu există bucurie mai mare decât aceea de a vedea că fanii încă merg la cântările lui și îi știu melodiile vers cu vers, doar că nu de fiecare dată evenimentele decurg așa cum și-ar dori.

În trecut, cântărețul a fost nevoit să își oprească show-ul din cauza unei fane care urcase pe scenă, atrăgându-i acesteia atenția asupra faptului că soția lui era și ea prezența și că gestul ei nu a fost tocmai unul corezpunzator. Filmarea respectivă a ajuns virală pe toate rețelele sociale, dar mai ales pe TikTok, unde a fost distribuită de mii de oameni surprinși la rândul lor de întâmplarea respectivă.

De curând, a mai avut parte de o întâmplare nefericită, din cauza căreia a fost nevoit să oprească imediat concertul, doar că de dată această nu a mai fost de vină fanii cântărețului, ci agenții de pază care s-au luat de admiratorii ei. Puya nu s-a putut abține să nu le atragă atenția asupra faptului că nu au procedat deloc bine și că ar trebui să lase oamenii să se distreze, pentru că tocmai de aceea au ales să fie prezenți la eveniment. El a zis clar că nu toți pot face ceea ce agentul de pază își dorește, că se află la un concert, nu la școală, fapt care i-a adus multe aprecieri din partea oamenilor care se aflau în față lui și care s-au distrat de minune.

„Nu ne strică petrecerea, te rog frumos (...) Te rog frumos să lași oamenii în pace. Lasă oamenii în pace. Oamenii au venit să se distreze. Lasă-i în pace, te rog frumos. Nu poate să facă toată sala asta ce vrei tu. Ori am venit la concert, ori ai venit să faci școală cu noi”, a zis Puya, în timpul concertului.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---