Showbiz

Puya, ajutat de preot să își facă o relație serioasă: „M-am dus să mă spovedesc și i-am spus...”

schedule 01 apr. 2023, 11:53

Puya, ajutat de preot să își facă o relație serioasă: „M-am dus să mă spovedesc și i-am spus...”
Sursa foto: YouTube Xtra Night Show

Puya a vorbit, de curând, despre perioada în care tot ceea ce își dorea era să aibă și el o relație serioasă și deși se chinuia din greu în acest sens, nu reușea. A durat o vreme, după care soluția salvatoare a venit chiar din partea unui preot, în momentul în care artistul a mers să se spovedească. Iată cum au stat, de fapt, lucrurile!

Puya, despre ajutorul primit din partea unui preot

Puya este unul dintre cei mai cunoscuți raperi de la noi din țară, are o familie frumoasă, dar mai ales o soție pe care o iubește, pe care o respectă, dar pe care nu a găsit-o atât de ușor. Înainte de a participa alături de frumoasa lui parteneră de viață la America Express, Melinda nu era aproape deloc în atenția oamenilor, dar acum mulți o apreciază pentru felul ei de a fi și pentru toate calitățile pe care a demonstrat că are le are în concurs.

Cei doi foști concurenți ai emisiunii de la Antena 1 au ani buni de relație, doar că înainte de a-și găsi fericirea unul în brațele celuilalt lui Puya i-a fost greu să se orienteze către o singură femeie și chiar credea că nu va reuși să își găsească jumătatea. A simțit nevoia să discute despre tot ceea ce avea pe suflet cu cineva, iar cel mai potrivit în acest sens a fost un preot la care a mers pentru a se spovedi.

„Eu așa m-am însurat. M-am dus să mă spovedesc și i-am spus preotului: «Nu pot să-mi fac o relație» și zice: «Da, pentru că pe alea cuminți nu le bagi în seamă». Și cumva avea dreptate, pentru că îmi pierdeam răbdarea.”, a zis Puya, pentrU UTV.

Acesta l-a sfătuit pe Puya să își îndrepte privirea și către femeile cuminți, cărora înainte nu le dădea nici cea mai mică importanță și a ajuns să îi dea repede dreptate duhovnicului, deoarece a realizat că fix aceea era greșeala pe care o făcea. Mai apoi, a cunoscut-o pe femeia care îi este alături și în ziua de astăzi și cu care s-a căsătorit, fiind extrem de fericit că lucrurile au mers în această direcție.

„Ar fi cazul ca bărbații să respecte femeile adevărate, femeile în care cred, pentru că toată lumea se plânge de femeile ușoare. Păi dacă le bagi doar pe alea în seamă, celelalte cad într-o umbră. Pe de-o parte, toți bărbații se plâng, dar nici nu acordă respectul necesar, se plictisesc foarte repede”, a mai zis cântărețul.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---