Showbiz

Puya, reacție neașteptată după ce a văzut-o pe Melinda în rochie de mireasă: „Vezi că nu ai voie să săruți mireasa”

schedule 28 feb. 2023, 10:16

Puya, reacție neașteptată după ce a văzut-o pe Melinda în rochie de mireasă: „Vezi că nu ai voie să săruți mireasa”
Sursa foto: Instagram America Express

Seara trecută, la America Express, noile echipe formate au fost nevoite să se căsătorească. Deși cea mai mare atenție a fost asupra Andreei Bălan și a lui Jean Gavril, reacția lui Puya când și-a văzut soția în rochie de mireasă alături de Nelu Cortea a fost una de-a dreptul savuroasă.

Ce reacție a avut Puya, când a văzut-o pe Melinda în rochie de mireasă

Cea mai recentă ediție a emisiunii America Express a fost una pe care cei din fața micilor ecrane au așteptat-o cu sufletul la gură, mai ales după ce Andreea Bălan a postat imaginile de la nunta cu Jean Gavril din Columbia, pe contul ei oficial de Instagram. O altă echipă care a făcut senzație a fost cea formată din Melinda și Nelu Cortea, care au purtat niște discuții pe seama cărora cei de acasă s-au amuzat copios, dar nici reacția lui Puya, când și-a văzut soția îmbrăcată în rochie de mireasă nu a fost una care să treacă neobservată.

Rapperul nu s-a putut abține și i-a zis lui Nelu Cortea faptul că nu are voie să sărute mireasa. Cei doi nu au ținut cont neapărat de afirmațiile artistului, ci au mimat un sărut sub voalul de mireasă, de dragul probei. Deși încerca să fie atent la ceea ce avea de făcut, Puya nu și-a putut lua ochii de la partenera sa de viață pe care o admira de la distanță, dar pe care nu s-a putut abține să nu o sărute, când s-au întâlnit la un moment dat.

„Vezi că nu ai voie să săruți mireasa (...) Era cu Cortea acolo și el trăgea voalul și mimau că se pupă. Aici ce e, o nuntă serioasă sau unde am ajuns? Dar eram atent și la probe”, a declarat Puya la America Express.

Melinda nu s-a putut abține să nu facă și ea niște afirmații pe seama Andreei Antonescu, vedeta cu care Puya forma o echipă și cu care s-a căsătorit în America Express. Decolteul generos al rochiei de mireasă pe care artista o purta a fost cel pe seama căruia s-au făcut cele mai multe comentarii, Melinda fiind de părere că soțul ei nu va putea în felul acesta nici măcar să fie atent la slujbă. Din păcate ei nu au obținut imunitatea nici de data aceasta.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 12 voturi
Nu: 20 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

32 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
0.00030
USD
USD: 4.6356 RON
0.00460
GBP
GBP: 5.901 RON
-0.01540
HUF
HUF: 1.2574 RON
-0.00050
BGN
BGN: 2.5443 RON
0.00020
CHF
CHF: 5.2368 RON
-0.00900
Convertor valutar

Rezultat: ---