Showbiz

Melinda, despre viața de familie. Cum se comportă Puya cu ea: „În loc să-mi cumpere altceva”

schedule 25 ian. 2024, 08:28

Melinda, despre viața de familie. Cum se comportă Puya cu ea: „În loc să-mi cumpere altceva”
Sursa foto: YouTube America Express

Melinda, partenera de viață a lui Puya, a vorbit despre viața de familie, dezvăluind și cum se comportă artistul cu ea, când nu îi vede nimeni. Cum o răsfață soțul ei!

Melinda a dat din casă

Puya și Melinda au o căsnicie care durează de ani buni și pe parcursul căreia au reușit să își facă o familie frumoasă, de care sunt mândri. Cei doi au trecut, de-a lungul anilor, prin multe momente împreună atât bune, cât și situate la polul opus, fiecare dintre ele transformându-i în oamenii care sunt astăzi.

Una dintre cele mai frumoase experiențe de care s-au bucurat aceștia în viața de cuplu a fost participarea lor la America Express, unde au demonstrat că relația lor este una puternică, bazată pe comunicare și respect, motiv pentru care au reușit să le câștige simpatia celor din fața micilor ecrane, care i-au susținut până în ziua eliminării lor, dar și după aceea. Dacă despre Puya știau multe lucruri, fiind un cântăreț apreciat la noi în țară, pe soția lui au descoperit-o în cadrul competiției.

Recent, Melinda a făcut câteva dezvăluiri despre viața de familie, spunând că Puya obișnuiește să îi cumpere bijuterii, în loc să îi ia altceva, pentru că știe cât de mult îi plac, iar pe unele dintre ele și le achiziționează și singură. Artistul o tratează așa cum merită, iar ea adoră faptul că ține mereu cont de preferințele sale.

În ceea ce le privește pe fiicele lor, acestea cresc văzând cu ochii, iar mama lor a dat câteva detalii despre felul în care se comportă, fiind de părere că pasiunea pentru machiaj nu ar trebui să existe de la vârsta de 13 ani, așa cum se întâmplă în cazul uneia dintre ele.

„Fetele au dat iama la machiaje. Le-au distrus pe toate, ca să zic așa. La bijuterii au încercat puțin, încă nu prea le place, sunt mici, dar la machiaje nu sunt mici. La 13 ani deja cam vrei să faci ceva. Am noroc că cea mare nu vrea să se machieze. Din punctul meu de vedere, niciuna nu are nevoie de machiaj, dar mai încearcă ele pe acasă așa. Cea mijlocie se dă cu negru pe la ochi așa mereu”, a mai povești Melinda.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---