Showbiz

Raluca Dumitru, invitată la ”Bravo, ai stil! Backstage”. De ce nu mai vorbește deloc cu Viviana Sposub

schedule 23 aug. 2023, 08:12

Raluca Dumitru a acceptat invitația de a merge în cadrul emisiunii online ”Bravo, ai stil! Backstage”, unde a vorbit inclusiv despre motivuk pentru care nu a mai păstrat legătura cu fosta ei colegă de platou, Viviana Sposub. Iată ce a mărturisit!

Raluca Dumitru, adevărul despre Viviana Sposub

Raluca Dumitru a fost una dintre concurentele sezonului trecut al emisiunii ”Bravo, ai stil!”, iar de curând a dat un interviu sincer în care și-a amintit de cele mai frumoase momente pe care le-a trăit pe platoul de filmare. Vedeta a avut parte de o experiență unică de care s-a bucurat și de pe urma căreia a avut foarte multe lucruri de învățat și este fericită că a avut ocazia să facă parte din acest proiect, mai ales că sunt foarte multe femei care ar da orice să se fi aflat în locul ei.

”Bravo, ai stil!” nu a fost un simplu concurs pentru ea, ci unul în care a legat prietenii. Una dintre persoanele cu care s-a înțeles și pe care o are la suflet este nimeni alta decât Rux și Opulență. Cele două vedete s-au împrietenit foarte ușor și chiar au păstrat legătura, vorbind chiar și în acest moment. Nu poate spune aceleași lucruri frumoase și despre Viviana Sposub, fosta iubită a lui George Burcea, cu care nu mai vorbește deloc.

Rugată să dea mai multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat între ele, Raluca Dumitru nu a stat prea mult pe gânduri și și-a deschis inima atât în fața moderatoarei emisiunii online, ”Bravo, ai stil! Backstage”, cât și în fața celor care le urmăresc. Aceasta a dezvăluit că motivul pentru care nu își mai vorbesc nu ține de ea, ci mai degrabă de fosta asistentă TV care, pur și simplu, nu și-a mai dorit să păstreze nicio legătură. Ea este genul de femeie care trece repede peste orice situație complicată și crede că este perfect normal ca într-o compeție precum cea din care ele au făcut parte nervii să fie întinși la cote maxime și să fie stresate.

De asemenea, Raluca Dumitru a precizat că, în ciuda faptului că au mai exista discuții în contradictoriu și cu alte colege, cele cu care a mai vorbit sunt Melina, Adina, dar și Amna.

„Am legat prietenii la Bravo, ai stil. Vorbesc cu Ruxi în continuare, cu Viviana nu vorbesc, că nu vrea ea, nu că am eu ceva. Eu trec foarte repede peste orice incident pe care l-am avut în emisiune. E normal că atunci când ești într-o competiție, nervii sunt la cote maxime și cu stresul și munca care e acolo, mai arunci câteva vorbe, că așa suntem noi oamenii. Ea nu mai vorbește cu mine, poate s-a simțit prea atacată, nu știu.
Am mai vorbit cu Adina, Amna, Melina, nu am absolut nicio problemă cu niciuna, chiar dacă am mai avut discuții în contradictoriu.”, a povestit vedeta, la  ”Bravo, ai stil! Backstage”.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---