Showbiz

Raluca Pastramă și Ibrahim Abu divorțează. Fosta soție a lui Pepe se afla la a doua căsnicie: „Este adevărat”

schedule 20 dec. 2023, 10:52

Raluca Pastramă și Ibrahim Abu divorțează. Fosta soție a lui Pepe se afla la a doua căsnicie: „Este adevărat”
Sursa foto: YouTube ActuaL TV Ro

Raluca Pastramă și Ibrahim Abu divorțează, iar dacă până acum era doar un zvon, el a recunoscut că într-adevăr au luat această decizie, nefiind făcuți unul pentru celălalt. Fosta soție a lui Pepe se afla la a doua căsnicie.

Raluca Pastramă și Ibrahim Abu divorțează

După ce Pepe și Raluca Pastramă au luat-o pe drumuri diferite, fiecare și-a văzut de viața lui, iar femeia și-a găsit liniștea în brațele lui Ibrahim Abu. S-a îndrăgostit repede de el, iar în urmă cu un an au decis chiar să și meargă în fața altarului împreună și chiar dacă totul părea că merge bine între ei, în realitate nu a fost deloc așa. Între timp, ea i-a dăruit bărbatului și o fetiță, dar nici măcar lucrul acesta nu a reușit să stea în calea divorțului.

În ultima vreme, Raluca Pastramă le-a dat fanilor semne că viața sa personală nu merge deloc bine, dar nu a pomenit nimic despre divorț. Deși ea a vrut să fie discretă cu privire la separarea de soțul său, acesta a recunoscut în fața întregii lumi faptul că povestea lor de iubire a ajuns la final, preferând să își vadă de ale lor, ceea ce nu înseamnă că vor ignora faptul că au o fiică împreună, iar din acest punct de vedere, vor încerca să se comporte ca doi părinți responsabili.

„Este adevărat că eu și soția mea ne-am separat în fapt de câteva luni bune, fiecare a ales sa își vadă de viața proprie. Asta nu înseamnă ca nu avem grija în continuare, ca doi părinți responsabili, de fiica noastră minunată. Poate nu am fost sortiți să fim împreună, se mai întâmplă. Noi ne dorim un divorț amiabil, civilizat și elegant, tocmai pentru ca fetița noastră să fie mandră de părinții ei, deoarece, chiar dacă e mică, va fi afectată de tot ce se întâmplă în viața ei, pe tot parcursul vieții. Știu ca eu și mama fetitei mele ne înțelegem civilizat si ca nu este decât o formalitate sa încheiem si cu procedurile de divorț.” , a declarat Ibrahim Abu, conform spynews.ro.

Mai apoi, el a zis clar că își doresc ca divorțul să fie unul amiabil, fără prea multe probleme, tocmai pentru că este copilul lor la mijloc. Deși acum este mult prea mică să înțeleagă, sunt convinși că va fi afectată pe viitor și nu își doresc sub nicio formă lucrul acesta, ci ma degrabă vor ca Maryam să nu ducă lipsa niciuna dintre părinții ei și să crească în armonie.,

„Suntem pe aceeași lungime de undă în privința faptului că fetița noastră trebuie să se bucure de tot ce e bun și frumos, astfel că ne-am înțeles că vom avea custodia comună a acesteia și vom decide în consecință, împreună, amiabil și asupra celorlalte aspecte din viața ei. Vom fi până la sfârșitul vieții noastre părinții lui Maryam, această fetița minunată pe care ea mi-a dăruit-o!
Și tocmai pentru ca ea să crească armonios, să nu simtă lipsa niciunuia dintre noi, are nevoie și de mama și de tata implicați activ în viața sa, trebuie să se simtă iubită și apreciată, trebuie să i se acorde atenție egală. Îmi mai doresc să ne implicăm și să ne înțelegem și cu privire la educația ei viitoare, până la facultate, dacă ne ajută Dumnezeu! Ma înțeleg foarte bine cu părinții Ralucăi, suntem prieteni de familie dinainte ca eu cu Raluca să fim împreună”,  a mai zis el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---