Showbiz

Raluca Dumitru, adevărul despre nuntă. De ce nu se mărită vedeta: „E păcat să trăiești în concubinaj”

schedule 23 aug. 2023, 08:52

Raluca Dumitru, adevărul despre nuntă. De ce nu se mărită vedeta: „E păcat să trăiești în concubinaj”
Sursa foto: YouTube Raluca Dumitru

Raluca Dumitru, invitată fiind în cadrul emisiunii online ”Bravo, ai stil! Backstage”, a vorbit despre mai multe aspecte legate de competiția din care a făcut parte, dar și despre motivul pentru care nu a ajuns în fața altarului până la vârsta sa.

De ce nu face nuntă Raluca Dumitru

Raluca Dumitru este o femeie fericită și împlinită din toate punctele de vedere, dar oamenii din jurul ei sunt de părere că îi lipsește, totuși, ceva și anume o familie. Vedeta a fost invitată la ”Bravo, ai stil! Backstage” și a lămurit întreaga situație legată de nunta pe care toată lumea o așteaptă și pe care ea nu are de gând să o facă. Bineînțeles, că a venit și cu câteva explicații în acest, cel mai probabil, pentru că se aștepta să primească întrebări din partea oamenilor și nu a vrut să îi lase în ceață.

Deși pe plan amoros o duce destul de bine, Raluca Dumitru nu vrea să își ducă relația la un alt nivel, așa cum visează cele mai multe dintre femeile ajunse la vârsta sa. De ce? Ei bine, din simplul motiv că nu i se pare că mai este timpul pentru așa ceva și deja se simte bătrână. În plus, vedeta a început să considere că alte lucruri sunt mult mai importante pentru ea în această viață, ci nu un act sau o petrecere. Din punctul ei de vedere, este mult mai important să aibă o relație sănătoasă și să se înțeleagă bine cu omul de lângă ea, pentru că din moment ce se simt bine unul în preajma celuilalt și comunică, toate celelalte lucruri vor veni de la sine.

Mai mult de atât, a zis clar că nu vrea nici să ajungă în situația multora care merg în fața altarului, par fericiți, iar la scurt timp după aceea, ajung să se separe din tot felul de motive. Având în vedere că trăiește în concubinaj, iar acest lucru este un păcat în fața lui Dumnezeu, motiv pentru care nici măcar nu se poate împărtăși în zile de sărbătoare. La final, a menționat că sigur se vor așeza lucrurile în cazul ei așa cum trebuie, iar dacă îi este sortit să facă nuntă, se va întâmpla și lucrul acesta la un moment dat.



"Încă nu vă invit la nicio nuntă. Am impresia că parcă nu îmi mai este potrivită vârsta pentru o nuntă, eu deja mă simt bătrână și nu mai pun atât de mult preț pe nuntă. Cred că contează foarte mult cum te înțelegi cu partenerul, să ai o relație ok, să te simți bine. Nunta dacă e să vină, ok, dacă nu, nu contează atât de mult pentru mine. Știi cum e, mulți fac nuntă și se despart la puțin timp, oarecum actul ăla îi schimbă.
În fața lui Dumnezeu este bine să fii măritată. Eu nu pot să mă împărtășesc. De câte ori este o sărbătoare mare și țin post, nu mă împărtășește niciun preot .Este păcat, cum s-ar spune, să trăiești în concubinaj. Eu cred că Dumnezeu o să așeze lucrurile așa cum trebuie și când e să fie o să fie și pentru mine o nuntă, dacă e să fie.", a declarat Raluca Dumitru, pentru ”Bravo, ai stil! Backstage”.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---