Horoscop

Horoscop azi, 05 mai 2024

schedule 05 mai 2024, 04:00

Horoscop azi, 05 mai 2024
horoscop
Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec – Schimbări interioare profunde

Pluto retrograd în Vărsător poate aduce la suprafață aspecte ascunse ale dorințelor tale și ale modului în care îți exprimi individualitatea. Este momentul să îți explorezi pasiunile și să îți asumi riscuri în căutarea adevărului tău interior. Fii deschisă la schimbare și lasă-te purtată de energiile transformătoare ale universului.
Vezi video aici »

Taur – Îți redefinești prioritățile

Această retrogradare a lui Pluto te invită să examinezi relația ta cu valorile tale interioare și să îți redefinești prioritățile. Fii deschisă la schimbare și lasă-te purtată de fluxul transformării interioare.
Vezi video aici »

Gemeni – Te eliberezi de oameni toxici

Gemenii sunt îndemnați să se concentreze asupra relațiilor și conexiunilor lor sociale în timpul acestei retrogradări a lui Pluto. Este posibil să descoperi aspecte nevăzute ale dinamicii relaționale și să te eliberezi de legături toxice sau de modele de comportament limitative.
Vezi video aici »

Rac – Te eliberezi dintr-un blocaj

Pluto retrograd în Vărsător poate aduce la suprafață temeri și blocaje interioare legate de carieră și succes. Este important să îți recunoști și să îți eliberezi aceste frici pentru a evolua și a-ți atinge adevăratul potențial.
Vezi video aici »

Leu – Lasă imaginația liberă

Leoaica din tine este îndemnată să își exploreze pasiunile și creativitatea în timpul acestei retrogradări a lui Pluto. Lasă-ți imaginația să zboare și îndrăznește să explorezi noi modalități de exprimare a sinelui tău autentic.
Vezi video aici »

Fecioară – Te eliberezi de trecut

Pluto retrograd în Vărsător poate aduce la suprafață aspecte ascunse ale psihicului tău și poate aduce transformări profunde în modul în care te raportezi la tine însăți și la ceilalți. Este momentul să te desprinzi de trecut și să te eliberezi de vechile tipare care îți limitează creșterea spirituală.  
Vezi video aici »

Balanță – Noi resurse financiare

Balanța este îndemnată să își examineze atent finanțele și resursele în timpul acestei retrogradări a lui Pluto. Fii atentă la modul în care îți gestionezi resursele și explorează modalități noi de a-ți crește abundența și prosperitatea.
Vezi video aici »

Scorpion – Schimbări în relațiile de suflet

Pluto retrograd în Vărsător poate aduce la suprafață aspecte nevăzute ale relațiilor tale și poate aduce schimbări profunde în dinamica relațională. Fii deschisă la transformare și lasă-te purtată de fluxul schimbării.
Vezi video aici »

Săgetător – Ascultă-ți intuiția

Săgetătoarea este îndemnată să își exploreze spiritualitatea și înțelepciunea interioară în timpul acestei retrogradări a lui Pluto. Caută înțelepciunea din adâncurile sufletului tău și lasă-te ghidată de vocea interioară a intuiției tale.
Vezi video aici »

Capricorn – Moment de evoluție personală

Capricornul este îndemnat să își examineze atent obiectivele și direcția în viață în timpul acestei retrogradări a lui Pluto. Este posibil să descoperi că unele vechi obiective nu mai rezonează nă cu tine și să îți redefinești scopurile în concordanță cu evoluția ta personală.
Vezi video aici »

Vărsător – Îți descoperi potențialul

Pluto retrograd în propriul tău semn te invită să te confrunți cu aspecte ascunse ale sinelui tău și să te eliberezi de vechile tipare care îți limitează potențialul. Este momentul ideal pentru a te reinventa și pentru a începe o nouă etapă în viața ta.
Vezi video aici »

Pești – Ies la suprafață tipare karmice

Pluto retrograd în Vărsător poate aduce la suprafață temeri și blocaje interioare legate de trecutul tău și de karmă. Este important să îți examinezi și să îți eliberezi aceste emoții pentru a te elibera și a merge înainte pe drumul evoluției tale spirituale.  
Vezi video aici »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 12 voturi
Nu: 20 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

32 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9771 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6535 RON
-0.01320
GBP
GBP: 5.8883 RON
0.00620
HUF
HUF: 1.2521 RON
0.00270
BGN
BGN: 2.5447 RON
CHF
CHF: 5.2157 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---