Showbiz

Cătălin Botezatu, sincer în legătură cu operațiile estetice. Ce a putut spune despre Bianca Drăgușanu și Raluca Bădulescu

schedule 03 mai 2023, 11:24

Prezent la un eveniment, Cătălin Botezatu a făcut câteva declarații foarte interesante despre bunele sale prietene, Raluca Bădulescu și Bianca Drăgușanu, după ce i s-au adresat câteva întrebări legate de operațiile estetice. Acesta a mai dezvăluit și care sunt femeile din lumea mondenă pe care le apreciază, iar printre ele se află și Andreea Esca.

Cătălin Botezatu, dovadă de sinceritate la un eveniment

Viața lui Cătălin Botezatu este una foarte ocupată, iar ori de câte ori are ocazia participă la tot felul de evenimente mondene de unde acordă interviuri, cu riscul de a fi pus în situații inconfortabile. Recent, acesta a discutat despre operațiile estetice în mare parte, dar și despre cazuri concrete precum cel al Biancăi Drăgușanu și al Ralucăi Bădulescu.

Ei bine, cunoscutul designer a povestit în cadrul unui interviu acordat pentru „La Măruță” de la PRO TV, că este de acord cu operațiile estetice, doar că există și anumite excepții. Ceea ce nu poate accepta este faptul că multe dintre femeile de la noi din țară au urmat modelul din afară și și-a făcut mai mult rău decât bine. Ceea ce este, de fapt, îngrijorător este faptul că toate încep să se semene între ele, motiv pentru care o urăște pe Kim Kardashian, ea fiind cea care a dat naștere acestui trend.

„Nu am nimic împotriva operațiilor estetice, dar fetele mele (n.r.: se referă la manechine) sunt naturale. O urăsc pe Kim Kardashian, pentru că a transformat o generație în femei-mamut. Buzele și le-au luat de la divele din România. Toate buzele sunt ca două rațe. Toate sunt la fel. Se mai miră de ce nu se uită bărbații la ele. Își dau seama că au avut și cu o seară înainte una la fel ca ele. Fiți naturale! Uite, Mihaela Rădulescu e operată, dar e făcută cu stil. Îți aduce aminte de femeia fatală, de Cher. Îmi place Dana Budeanu, și ca creier. Te fac sub vorbe și la televizor, și sub televizor””, a declarat Cătălin Botezatu, la Pro TV.

Ajungând să discute despre operațiile făcute de Bianca Drăgușanu, el a zis că nu are multe operații, dar oricare ar fi situația ea are voie să le facă, dar nu a negat că și în cazul său unele dintre acestea sunt exagerate și în cazul ei, la fel cum se întâmplă și în ceea ce o privește pe Raluca Bădulescu, fosta lui colegă de la „Bravo, ai stil!”

„Altă întrebare! Dacă vrei să te legi de Bianca Drăgușanu, să vezi că poți s-o recunoști. N-are multe operații, a făcut și ea cât a putut. Ea e Bianca și are voie. Anumite operații sunt exagerate și la ea, cum e și la Raluca Bădulescu. Ele devin niște personaje.”, a adăugat el.

De asemenea, a menționat că o apreciază pe Andreea Esca, pentru faptul că nu și-a făcut operații estetice, iar pe Mihaela Rădulescu pentru faptul că și-a făcut unele cu bun simț.

„Poate fac ceva, dar decent. Sunt multe femei operate mișto. Nu că Esca e de la voi, dar Esca a rămas aceeași. Dacă o vezi în viața de zi cu zi, e foarte haioasă, are decență, feminitate, aer de lady. Nu cred că a apelat la ceva. A reușit să se păstreze super-femeie”, a  zis Bote mai apoi.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---