Showbiz

Ce a făcut Stephan Pelger în noaptea în care și-a luat viața. Designerul nu a dat de bănuit nimic: „Dacă știam, îl țineam”

schedule 09 iun. 2023, 12:06

Ce a făcut Stephan Pelger în noaptea în care și-a luat viața. Designerul nu a dat de bănuit nimic: „Dacă știam, îl țineam”
Sursa foto: YouTube Xtra Night Show

Stephan Pelger s-a sinucis, iar în noaptea în care a recurs la acest gest necugetat nu a dat de bănuit nimic, deși era puțin abătut. Ce a declarat persoana cu care și-a petrecut ultimele sale ore din viață!

Ce a făcut Stephan Pelger în noaptea morții

Finalul tragic pe care l-a avut Stephan Pelger a pus pe gânduri multă lume și a tras un semnal de alarmă. Acesta a decis să își pună capăt zilelor, fără ca în noaptea respectivă să dea de bănuit nimic din ce avea să urmeze. Designerul s-a sinucis în propria sa casă, fiind găsit de un vecin la câteva ore de la tragedie. Avea doar 43 de ani, dar a pierdut lupta cu depresia cu care se confrunta de ceva vreme și despre care a vorbit de mai multe ori, iar oamenii care l-au cunoscut, dar mai ales cei cu care s-a întâlnit chiar înainte de a face gestul necugetat sunt în stare de șoc și și-au găsit cu greu cuvintele de a spune ce simt.

Ei bine, în seara respectivă, el a mers într-un restaurant din București, unde a stat la povești cu patronul, acesta fiind cel mai probabil ultimul om care l-a văzut în viață. Aflând ce s-a întâmplat, bărbatului nu i-a venit să creadă și a mărturisit că dacă ar fi știut ce avea să urmeze, l-ar mai fi ținut în local. Discuțiile dintre ei au decurs normal și chiar dacă i s-a părut că era puțin abătut, nu credea că este ceva atât de grav.

Cu toate acestea, în momentul în care și-au luat la revedere și-a păstrat zâmbetul pe buze și i-a promis cp va reveni a doua zi cu alte două prietene, deoarece ar fi trebuit să fie prezent la un eveniment privat. Gândul prietenului său din Brașov este acum legat de faptul că ar putea fi ultima persoană care l-a văzut în viață, iar dacă ar fi bănuit măcar o secundă că urma să își pună capăt zilelor, l-ar fi ținut în local mai mult. Nu doar el este în stare de șoc, ci multe persoane publice printre care Dan Capatos și Cătălin Botezatu care și-au exprimat regretul în ceea ce privește moartea designerului și felul în care a ales sp plece dintre noi.

„Ne-am împrietenit, eu fiind brașovean, având persoane cunoscute împreună. Chiar aseară am stat împreună la masă și am băut un pahar de vin. Era puțin abătut, supărat, dar la plecare a fost zâmbitor. Am discutat de niște lucruri normale. Mi-a spus că se va întoarce astăzi cu două prietene, mi-a spus că are un eveniment privat. Din păcate, nu s-a mai întors. Poate că am fost ultimul om care l-a văzut în viață. Nu mă așteptam. Dacă știam, îl țineam aici mai mult.”, a declarat patronul restaurantului, conform wowbiz.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---