Showbiz

Dan Capatos regretă moartea lui Stephan Pelger. Declarații emoționante: „A abondonat această luptă”

schedule 09 iun. 2023, 10:30

Dan Capatos regretă moartea lui Stephan Pelger, iar în cadrul emisiunii Xtra Night Show a făcut câteva declarații emoționante despre gestul necugetat pe care designerul l-a făcut. Iată ce a declarat prezentatorul.

Dan Capatos, despre moartea lui Stephan Pelger

Stephan Pelger și-a pus capăt zilelor. Designerul a fost găsit fără suflare, în propria sa casă, de către un vecin. Din nefericire, oamenii legii doar au constatat decesul neavând ce să facă pentru a-i salva viața. Întreaga lume mondenă este în doliu, iar multora nu le vine să creadă unde s-a ajuns. Este cunoscut, de asemenea, faptul că el se confrunta de o lungă perioadă de timp cu depresia, aceasta nefiind singura care i-a pus capac, ci și atacurile de panică sau coșmarurile pe care le avea și din cauza cărora lua pastile puternice, pentru a se putea odihni.

Acum ceva vreme, mai exact în urmă cu un an, Stephan Pelger a simțit nevoia să își spună oful în fața lui Mihai Ghiță, în cadrul emisiunii pe care acesta o moderează. A discutat despre trecutul lui și despre momentul din cauza căruia i s-au declanșat toate aceste stări și anume despre acela în care a fost jefuit și i s-au furat bunuri în valoare de 120.000 de euro. A fost inconștient timp de 11 ore și s-a trezit undeva la 40 de kilometri depărtare de locul unde își petrecea vacanța.

Mai apoi, părea că lucrurile s-au mai liniștit în viața sa, dar acum după ce s-a sinucis, multă lume a ajuns la concluzia că doar a refuzat să mai discute despre ele, nu că nu ar fi existat probleme grave cu care se confrunta. Vestea tragică a morții sale l-a șocat chiar și pe Dan Capatos căruia i-a fost greu să discute pe marginea acestui subiect, în cadrul emisiunii pe care acesta o moderează. Acesta regretă enorm faptul că designerul a decis să abandoneze lupta, deși era conștient de toate problemele și a ales să și discute despre acestea, într-un anumit punct al vieții sale.

”N-ar fi foarte multe de spus. Îmi va fi foarte greu să vorbesc în această seară. Este una din acele seri prin care am mai trecut, din păcate. Am un soi de ciudă, o ciudă pe mine, pe noi, pe el. Nu este un om care a dispărut ducându-se cu toată puterea în zid. Este un om care și-a conștientizat problemele și care a ales să vorbească deschis despre ele. Lupta cu toată forța și îmi este ciudă că a abondonat această luptă.”, a declarat Dan Capatos, la Xtra Night Show.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---