Showbiz

Mama lui Stephan Pelger, mărturisiri cutremurătoare la înmormântare: „M-am rugat să-l ia”

schedule 16 iun. 2023, 13:39

Mama lui Stephan Pelger, mărturisiri cutremurătoare la înmormântare: „M-am rugat să-l ia”
Sursa foto: YouTube AntenaStars

Mama lui Stephan Pelger a făcut câteva declarații cutremurătoare, în ziua în care fiul ei a fost condus pe ultimul drum. Iată ce a declarat femeia și ce s-a rugat la Dumnezeu.

Mama lui Stephan Pelger, mărturisiri cutremurătoare

În urmă cu doar câteva zile, Stephan Pelger a fost găsit spânzurat în propria sa casă. Designerul și-a pus capăt zilelor, spun apropiații, din cauza problemelor cu care se confrunta în ultima vreme, unele dintre ele fiind de natură finaciară. Acesta a vorbit de mai multe ori despre depresie, despre atacurile de panică și coșmarurile pe care le avea, dar și despre insomniile din cauza cărora lua foarte multe pastile pe zi, după spusele Adinei Buzatu în jur de 40.

Nu a mai rezistat și nu a mai fost capabil să ducă această luptă până la capăt și a decis că ar fi mai bine să plece dintre noi, lăsând în urmă lacrimi și suspine venite de la cei care l-au cunoscut de-a lungul vieții sale. Ieri, 15 iunie, regretatul designer a fosr condus pe ultimul drum, iar la slujbă a fost prezentă și mama sa, care a făcut câteva declarații emoționante despre gestul necugetat făcut de fiul ei, pentru care a sperat mereu la o lume mai bună.

Femeia l-a condus pe ultimul drum pe fiul ei având alături multe persoane dragi lui Stephan Pelger care l-au apreciat și care i-au lăudat munca. Mai exact, la ceremonia de adio de la Capela Cimitirului Evanghelic au fost prezente undeva la 200 de persoane, care i-au adus un ultim omagiu. Ea a zis că fiul ei adoptiv a suferit enorm din cauza faptului că era singur, în sensul în care nu a avut un frate, pentru că prietenii au fost pe lângă el, dar nimic nu se compară după părerea ei cu iubirea pe care ți-o poartă un frate.

Cenușa desginerului a fost depusă într-o urnă, prin fața căreia au trecut toți cei prezenți, pentru a-și lua adio. Mai apoi, au fost împărțite pachete cu alimente, așa cum se face la orice slujbă de înmormântare.

”Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunea. Fiindcă m-am rugat să-l ia, să-i curme suferința. A suferit mult, fiindcă a fost singur, în sensul că nu a mai avut un frate. Apoi, sâmbătă seara era singur, duminică la fel. A avut prieteni, dar nu un suflet-pereche!”, a declarat mama sa, conform playtech.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---