Showbiz

Mama Geta, cuvinte dure despre femeile care nu vor copii: „Mai tragi și la măsea și umbli brambura”

schedule 08 ian. 2024, 13:14

Mama Geta, cuvinte dure despre femeile care nu vor copii: „Mai tragi și la măsea și umbli brambura”
Sursa foto: Instagram Mama Geta

Mama Geta nu este deloc de acord cu femeile care nu vor să aducă pe lume copii și a transmis un mesaj dur despre acestea. Mai mult de atât, ea a vorbit și despre femeia care a adus-o pe lume și care a crescut 12 copii, deși nu i-a fost deloc ușor.

Mama Geta, cuvinte dure despre femeile care nu vor să devină mame

Mama Geta a trăit într-o familie numeroasă cu 11 frați și niște părinți care i-au crescut așa cum au putut. La vremea aceea, nu era deloc simplu să crești atât de mulți copii, iar ea îi recunoscătoare mai ales mamei sale, care a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a le fi bine.

Mama lui Culiță Sterp își amintește cu drag de femeia care a adus-o pe lume, fiindcă deși le lipseau atât de multe și erau niște timpuri grele, fiecare avea ce mânca. Ea a atras atenția și asupra faptului că i-a alăptat pe fiecare dintre ei, ceea ce o femeie din zilele noastre nu mai poate face, din pricina stilului de viață nesănătos pe care îl duc. Mama Geta crede că orice om gospodar se descurca pe atunci, iar ei au avut noroc din acest punct de vedere, pentru că cea care i-a adus pe lume era muncitoare.

De asemenea, Mama Geta nu a avut prea multe cuvinte frumoase de zis despre femeile care nu vor să aducă pe lume copii, ci doar să aibă relații amoroase cu bărbații de lângă ele, ceea ce din punctul ei de vedere nu este deloc corect. I se pare îngrijorător și faptul că sunt din ce în ce mai puține mame în ziua de azi.

Ea la rândul ei este mama a patru copii, pe care i-a crescut de una singură și care acum au familiile lor și copii, iar ea este mândră de ei.

„Acum nu sunt multe mame, ca să fie clar, acum sunt puține mame, că nu prea mai vor să facă copii. Le trebuie doar s**, dar copii nu. Pe tine cine te întreba ce mănânci? Mâncai ce aveai. Mama mea a născut 12 copii și i-a crescut și a avut grijă de toți. Unul nu a fost la orfelinat, nicăieri și din gospodărie de acolo mâncai. Biata de ea ne povestea de multe ori, că atunci, pe timpuri, erau chiar mai lipsiți oamenii- și de haine, a zis că mânca o coajă de pâine și bea o cană de apă și avea lapte.
Nu fuma și nu bea cafele. Ne-a alăptat pe toți la rând, 12 copii, a avut grijă de toți. Vreau să spun, mânca o coajă de pâine și bea o cană de apă și avea lapte. Dar dacă tu iei țigarea în gură și cafele, mai tragi și la măsea și umbli și brambura, păi de unde să ai lapte? Ăsta e adevărul. Pe timpul meu nu pot să zic, că erau de toate, dar întotdeauna ar fi dacă ești gospodar.Dar tot așa, am avut noroc cu vacile cu lapte.”, a zis Mama Geta, pe rețelele sociale.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---