Speciale Showbiz

Antonia: mamă, artistă și actriță în Haita de Acțiune. Ce a spus despre rolurile pe care le îndeplinește

schedule 20 mar. 2023, 09:00

Antonia: mamă, artistă și actriță în Haita de Acțiune. Ce a spus despre rolurile pe care le îndeplinește
Foto: Amalia Năstase/Youtube.com

Superba Antonia este mamă, iubită, artistă, iar, mai nou, actriță! Fanii o vor putea vedea pe frumoasa Antonia într-o ipostază inedită, începând cu 21 martie, în filmul „Haita De Acțiune!”. Antonia ne-a răspuns curiozităților, ne-a povestit cum reușește să își îndeplinească toate rolurile pe care le are și cum a acceptat provocarea de a juca în filmul ce promite să stârnească hohote de râs!

Antonia, despre roluțile vieții sale

KUDIKA.ro: Bună, Antonia! Cum arată o zi din viața ta? Ai momente în care te simți copleșită de toate rolurile pe care le îndeplinești? Dacă da, cum arată momentele tale de respiro?

Reporter: Zilele din viața mea nu arată la fel. Dar atunci când sunt acasă, ziua începe cu pregătirile copiilor pentru școală, apoi merg la sală cu Alexandru, apoi fiecare la studio sau ședințe foto, filmări, iar după-amiaza, când vin copiii de la școală, petrecem timp cu ei.

Sunt și momente în care mă ajunge oboseala și pe cât se poate, iau și pauze: plecăm câteva zile în vacanță sau merg la masaj, mă întâlnesc cu prietenele, mă odihnesc, stăm acasă și ne uităm la filme.

Reporter: Noua ta piesă, „Dududum", în colaborare cu Florian Rus sună foarte bine. Care este povestea melodiei și cui i-a venit ideea unei colaborări între voi doi?

Antonia: Este o piesă frumoasă de dragoste, o declarație sinceră, din suflet și m-am bucurat să colaborez cu Florian pentru această piesă, e un artist și songwriter talentat.

Reporter: De-a lungul timpului ai cântat mai multe stiluri muzicale și te-ai adaptat trendurilor. Este ceva ce nu ai încercat încă, în materie de muzică, și ți-ar plăcea să faci în viitorul apropiat?

Antonia: Mi-aș dori foarte mult să pot să cânt R'n'B, e un gen muzical în care mă regăsesc, cu care am crescut, mi-ar plăcea să fie mai popular în România și să cânt mai mult ce îmi place.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 12 voturi
Nu: 20 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

32 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9771 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6535 RON
-0.01320
GBP
GBP: 5.8883 RON
0.00620
HUF
HUF: 1.2521 RON
0.00270
BGN
BGN: 2.5447 RON
CHF
CHF: 5.2157 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---