Showbiz

Alex Velea, mândru de familia sa. Copiii îi calcă pe urme: „Ei sunt centrul Universului nostru”

schedule 19 iul. 2023, 08:04

Alex Velea, mândru de familia sa. Copiii îi calcă pe urme: „Ei sunt centrul Universului nostru”
Sursa foto: YouTube WOWnews

Alex Velea este mândru de familia sa, iar ori de câte ori are ocazia, vorbește foarte frumos despre copiii care îi calcă pe urme, dar și despre partenera sa de viață căreia îi este recunoscător pentru tot. Iată ce a declarat!

Alex Velea, despre copiii care îi calcă pe urme

Alex Velea este un familist convins. Când vine vorba despre copiii și despre partenera lui de viață, Antonia, artistul este dispus să facă orice. Ori de câte ori a avut ocazia, a spus numai cuvinte frumoase despre și chiar recent a dat un interviu în care a vorbit despre băieții lui care le calcă pe urme și pentru care s-ar bucura să urmeze o carieră în muzică, pentru că din punctul lui de vedere sunt foarte talentați și ar avea un succes cel puțin la fel de mare precum al lor, dar nu vrea să îi forțeze, ci să îi lase pe ei să aleagă drumul pe care vor să meargă în viață.

"Fiecare părinte vorbește la superlativ despre copiii lui. Ei sunt centrul universului nostru, lumina ochilor noștri, iubirea, dragostea noastră, tot ce e mai frumos și mai bun. Moștenirea genetică e cea mai importantă, cea mai mare comoară. Îmi doresc să ne urmeze, se zice că așchia nu sare departe de trunchi și mi-ar plăcea să îmbrățișeze o carieră în sensul ăsta, să le placă muzica, nu vreau să îi forțez.", a declarat Alex Velea, pentru wowbiz.ro.

Asta nu este tot. Cunoscutul artist a vorbit, în cadrul aceluiași interviu, despre partenera lui de viață pe care o iubește, pe care o respectă și căreia îi este extrem de recunoscător pentru tot ceea ce i-a oferit. Fără ea nu ar fi avut această familie frumoasă de care se bucură astăzi și nici parte de o iubire precum cea pe care o au ei. La un moment dat, chiar a recunoscut că este mândru de ea datorită faptului că a avut curajul să apară în „Haita de acțiune” și chiar s-a descurcat de minune.

Inițial, ea nu a dorit să accepte rolul care i s-a dat, pentru că este o persoană introvertită, dar Alex Velea se bucură că s-a întâmplat până la urmă, mai ales că a ieșit totul ca la carte. În special lui, i-a plăcut cum a jucat și că a lăsat timiditatea deoparte concentrându-se pe ceea ce era cu adevărat important pentru ea. De asemenea, artistul a ținut să o felicite pentru reușita sa, deși el personal se aștepta să îi iasă bine și a avut mereu mereu încredere în ea.

"Antonia a jucat în Haita de acțiune și a jucat foarte bine. Felicitări, iubire! Mă așteptam să îi iasă așa bine și deși nu pare treaba asta e ușor introvertită nevastă-mea, deși are meseria asta. Câteodată e timidă, e timorată, dar dacă o să scape de trac, o să joace din ce în ce mai bine, sunt sigur. Mie mi-a plăcut extrem de mult cum a jucat în Haita de acțiune, poate nu sunt obiectiv că e nevastă-mea." a mai zis cântărețul.







SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---