Showbiz

Dieta pe care Antonia o urmează cu sfințenie. Care este secretul cântăreței pentru a se menține în formă

schedule 04 aug. 2023, 10:30

În 2018, Antonia ocupa locul 8 în clasamentul celor mai frumoase femei din lume, realizat de una dintre cele mai prestigioase publicații, Independent Critics. Fără dubii, și prezent este una dintre cele mai dezirabile românce și, deși timpul a trecut, copiii au venit, cântăreața a reușit să se mențină într-o formă de invidiat. Ce dietă urmează? Află secretul prin care artista reușește să aibă o siluetă de vis. 

Ce dietă urmează Antonia?

Antonia este una dintre cele mai iubite cântărețe din România, iar fanii o apreciază atât pentru talentul și personalitatea sa, cât și pentru frumusețea ei. Până acum, solista a trecut prin trei sarcini, dar tot a rămas într-o formă de invidiat. Știm că la bază trupului ei de zeiță stau multele ore petrecute în sala de sport, dar pentru ca activitatea fizică să fie susținută, vedeta respectă și câteva reguli alimentare.

Într-un interviu pentru VIVA, Antonia a dezvăluit că face sport chiar și de cinci ori pe săptămână și că îi place să se antreneze alături de soțul ei, Alex Velea, care o motivează foarte tare.

Ea a devoalat și ce alimente consumă des: „Încerc să respect anumite principii alimentare, mai ales că fac și sport pentru a mă menține în formă și pentru a avea corpul mult dorit. Cel mai des mănânc piept de pui la grătar sau vită la grătar cu multe legume, salate.

Dar nu înseamnă că nu îmi fac și mici bucurii și nu mănânc și dulciuri sau junk food, de exemplu, dar mult mai rar. Nu am ținut diete care mi-au dăunat, am fost întotdeauna adepta unui stil de viață din care sportul să nu lipsească și grija față de regimul alimentar, plus genetica, așa că nu am avut fluctuații mari de greutate decât în perioada celor trei sarcini.”, a spus Antonia, conform sursei menționate.

Antonia a apelat la liposucție

Interpreta a recunoscut că, pentru a ajunge rapid la forma dorită, după ce a născut al treilea copil, a apelat la operația de liposucție. Ea a rămas cu vergeturi, lucru care a afectat-o destul de mult.

„Nici nu-mi pot aminti cum îmi arăta abdomenul înainte să am copii. Trebuie să fie drăguț să ai o talie subțire, naturală, fără vergeturi pe piele, totul neted. Dar este frumos să ai și copii, iar eu am trei deja. Este destul, sunt bine. Și doar ca să vă dau o idee de cât de obsedată și perfecționistă sunt când vine vorba despre antrenamente și mâncat sănătos, toate astea nu au fost suficiente.
Am mers și am făcut liposucție și sunt mulțumită acum. Sunt bine, dar sunt obsedată de detalii. Asta e problema mea. Cred că odată ce corpul tău trece prin schimbări după ce naști, începi să te simți nesigură pe tine. Cred că este natural”, a spus Antonia pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---