Showbiz

Ce reguli de alimentație are Andreea Esca. Nu se abate de la ele

schedule 29 nov. 2023, 11:14

Andreea Esca are mare grijă de silueta sa, astfel că a scos din meniul ei anumite alimente. Cum reușește vedeta să se mențină în formă la 51 de ani?

Andreea Esca își păstrează aspectul impecabil și vitalitatea la vârsta de 51 de ani. Cu o siluetă tonifiată și un ten strălucitor, vedeta împărtășește câteva din secretele sale de alimentație și stil de viață care o ajută să rămână în formă și să se bucure din plin de viață.

Desi a trecut de pragul vârstei de 50 de ani, Andreea Esca pare să sfideze trecerea timpului. Unul dintre pilonii importanți ai stilului ei de viață este alimentația sănătoasă. Vedeta a explicat că secretul constă în alegerile alimentare și combinațiile potrivite. Evitând asocierea anumitor alimente și ajustând porțiile,vedeta reușește să se mențină într-o formă de invidiat.

"Nu mai mănânci șnițel, care are și carne și ou și făină, sau nu mănânci carne cu cartofi. Asta e cel mai important, că asta făceam și asta facem toți, că sunt gustoase, adică vrei să mănânci carne cu cartofi, nu ai chef să mănânci carne cu salată, dar dacă vrei să slăbești, mănânci carne cu salată și nu mai mănânci o porție de 200 de grame, mănânci o porție de 100 de grame, asta e tot," a subliniat vedeta într-un interviu, potrivit ciao.ro.

Cu toate că admite că are o slăbiciune pentru pâine, Andreea Esca a găsit alternative sănătoase care să îi satisfacă această dorință. O felie de pâine de secară este alegerea ei, mărturisind că a renunțat la dulciuri și la pâine alba pentru a-și menține silueta.

„Cred că e bine a mânca mai puțin. Eu nu am mâncat zahăr decât din fructe, nu am mai mâncat dulciuri, ca să evit, și pâine, tot așa, o felie de pâine de secară, care mie îmi place foarte mult. De exemplu, cea mai mare dorință a fost să pot să mănânc pâine, pentru că mie îmi place pâinea foarte mult, nu am o problemă să renunț la dulciuri”, a povestit Andreea Esca pentru click.ro.

Îngrijirea pielii este, de asemenea, un aspect pe care Andreea Esca îl include în rutina sa de frumusețe. Cu vizite regulate la cosmetician și adoptarea unui stil de viață echilibrat, vedeta reușește să își păstreze tenul proaspăt și strălucitor.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9709 RON
-0.00170
USD
USD: 4.567 RON
-0.02020
GBP
GBP: 5.897 RON
0.00890
HUF
HUF: 1.2719 RON
0.00200
BGN
BGN: 2.5416 RON
-0.00090
CHF
CHF: 5.1374 RON
0.00590
Convertor valutar

Rezultat: ---