Showbiz

Tzancă Uraganu, reacție neașteptată după ce restaurantul lui Pescobar a fost închis: „Îmbolnăveam copiii cu...”

schedule 20 sept. 2023, 07:49

Tzancă Uraganu, reacție neașteptată după ce restaurantul lui Pescobar a fost închis: „Îmbolnăveam copiii cu...”
Sursa foto: Instagram Tzanca Uraganu

Tzancă Uraganu a avut o reacție neașteptată, după ce restaurantul lui Pescobar a fost închis. Proprietarul a explicat la rândul său cum a ajuns în această situație.

Tzancă Uraganu, despre restaurantul lui Pescobar

Restaurantul lui Pescopar din Herăstrău a fost închis, în urma unui control făcut de ANPC. S-a spus că mâncarea alterată pe care aceștia au găsit-o în locație ar fi fost, de fapt, cauza, dar Pescobar a mărturisit că situația nu este deloc așa. Paul Nicolau a povestit că în urma investigațiilor făcute de aceștia, s-a constatat că fructele de mare nu erau ținute la -18 grade așa cum ar fi trebuit, ci la o temperatură mai micăm, fapt care a dus la confiscarea produselor alimentare.

„Sunt dator și doresc să ofer o explicație atât opiniei publice, cât și mass-mediei din România: Cu bucurie pot confirma că nu s-a găsit nicio marfă deteriorată; întregul lot era în perfectă stare pentru consum. Cu toate acestea, trebuie să admit că nu am reușit să menținem temperatura corespunzătoare pe parcursul celor 60 de minute de transport de la depozitul nostru din Giurgiu până la taverna noastră din Herăstrău.
Temperatura a scăzut la -6 grade Celsius în loc de optimul de -18 grade Celsius. Această abatere de la standarde a fost înregistrată de către ANPC, și, în consecință, au decis confiscarea mărfii. Pentru context, aș dori să subliniez că în fiecare zi, la taverna noastră din Herăstrău, avem privilegiul de a oferi spre vânzare între 1000 și 1500 de kilograme de pește și fructe de mare proaspete. Taverna noastră rămâne în continuare deschisă pentru a vă servi cu cele mai excepționale produse din România. Vă așteptăm cu brațele deschise”, este mesajul de pe pagina oficială de Facebook a restaurantului.

Mai apoi, Pescobar a susținut faptul că oamenii încă pot merge să mănânce acolo la fel cum o făceau și înainte și că, în mod real, nu s-a întâmplat nimic grav. Abaterea de la standarde a avut, cu toate acestea, urmări grave, dar nu a dus la închiderea permanentă a restaurantului unde se vând zilnic în jur de 1500 de kilograme de fructe de mare, după cum chiar afaceristului a scris pe pagina sa de Facebook.

„Nu este închis restaurantul din Herăstrău, este foarte deschis. Nu e nimic închis, nu s-a găsit mâncare stricată. La ANPC, fructele de mare trebuie să stea la -18 grade și ei când deschid frigiderul și le găsesc la -15 grade, atunci ți-au confiscat marfa. Exact așa s-a întâmplat și la mine.
Clienții pot veni la restaurant, în număr foarte mare! Pot să meargă, acestea sunt niște chestii care au venit din urmă, ei propun suspendarea și dacă refaci ce constată ei acolo, tu poți să deschizi și în trei ore, cinci ore după.  Nu s-a întâmplat nimic”, a declarat Pescobar, pentru wowbiz.ro.

Nu mai este un secret nici faptul că în restaurantul situat în zona de nord a Capitalei mergeau și foarte multe persoane publice, care nu de puține ori au făcut postări în acest sens și au recomandat mâncarea, ceea ce a dus acum și la reacții din partea unora.

Tzancă Uraganu nu s-a putut abține și a postat și el un mesaj pe rețelele sociale despre situația de față, recunoscând că părerea lui despre acest restaurant era bună și consideră că decizia pe care au luat-o autoritățile este una bună, deoarece s-ar fi putut îmbolnăvi copiii mâncând de acolo, ceea ce nu era deloc în regulă. Tată fiind, vede lucrurile într-un alt mod și îi pune mereu pe cei mici pe primul loc.

„Aveam o părere bună...Așa mergeam și îmbolnăveam copiii cu stricăciunile voastre”,  a transmis Tzancă Uraganu pe Facebook. 



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---