Showbiz

Florin Salam, dezvăluiri neașteptate despre Tzancă Uraganu. Câte clase are manelistul, de fapt: „Nu o să-mi ia fața niciodată”

schedule 26 sept. 2023, 09:32

Florin Salam a făcut câteva dezvăluiri neașteptate despre Tzancă Uraganu, la câțiva ani distanță după ce i-a botezat copilul. De asemenea, manelistul a spus câte clase are. Iată ce a mai povestit!

Florin Salam, dezvăluiri neașteptate despre Tzancă Uraganu

Așteptarea a luar sfârșit pentru fanii lui Florin Salam care și-au dorit să îl vadă pe micile ecrane dând cel mai sincer interviu. Acesta a acceptat invitația lui Denise Rifai de a merge în cadrul emisiunii sale de pe Kanal D, unde a răspuns celor 40 de întrebări adresate de aceasta, fără niciun refuz, lucru pe care vedeta l-a apreciat enorm.

La un moment dat, moderatoarea a vrut să afle de la el dacă finul lui, Tzancă Uraganu, îi va lua vreodată fața, moment în care a spus clar că nu se va întâmpla, deoarece ei fac lucruri total diferite și fiecare are locul lui în industrie. Mai mult de atât, ”Regele Manelelor” a avut numai cuvinte de laudă la adresa colegului său de breaslă pe care îl apreciază pentru munca depusă. Florin Salam a mai povestit și că i-a botezat fiica din plăcere, nu din obligație.

„Nu o să îmi ia niciodată fața, cum nici lui nu poate să-i ia fața nimeni. Cum îi stă bine lui, nu o să îi stea bine la nimeni cu ceea ce face el. Ce fac eu e altă treabă, ce face Tzancă este altceva. A prins moda asta, exact ce place publicului astăzi și e foarte bine. Cum am spus mai devreme, e loc pentru toată lumea. Tzancă e unul care a ascultat sfaturile mele și în afară de asta, e un om pe care îl iubesc mai mult ca pe toți ăștia cu care am crescut eu, pentru că omul ăla, vizavi de mine, fiecare face ce vrea, dar vizavi de mine are un respect foarte mare și i-am botezat fata cu plăcere. Dacă era altceva nu mă duceam, i-am botezat fetița cu mare drag, ca pe copiii mei.
Îl iubesc. Lumea mai încearcă să spună... Să-și pună mintea la contribuție, să stea să facă piese, că e timpul să rupă lumea și m-a ascultat, drept dovadă e sus. Am făcut piesă cu el cum nimeni nu știe, de aici din suflet, nu a trebuit să se roage în dreapta în stânga să fac piesă cu Tzancă. Am apreciat faptul că a venit el să întrebe dacă facem o piesă împreună. A fost corect.”, a declarat Florin Salam, la Kanal D.

Școala nu l-a atras niciodată pe Florin Salam, iar în cadrul emisiunii în care a fost invitat a vorbit și despre clasele pe care acesta le-a făcut. Ei bine, artistul a spus că a repetat clasa a treia de patru ori și i-a sfătuit pe cei care i-au urmărit să nu procedeze la fel, pentru că mersul la școală este foarte important în viață. El a preferat să renunțe la școală încă din generală, pentru că a fost predestinat muzicii și a preferat să meargă pe drumul acesta, iar acum mai tare ca oricând crede că a făcut alegerea corectă.

„N-am fost cu școala. Era să spun spre rușinea mea... sau spre norocul meu. N-aș vrea să spun spre norocul meu pentru nu descuraja generația de astăzi. Oameni buni, copii frumoși ce sunteți, duceți-vă la școală să învățați, cartea e bună. Eu am fost predestinat către muzică și de aceea n-am fost la școală, ca să pot să vă cânt. Deci, undeva am făcut și eu un efort pentru voi. Eu nu m-am dus la școală ca să vă cânt vouă, dar voi trebuie să mergeți la școală, că trebuie să aveți un serviciu bun, să câștigați bine să ne dați și nouă. Eu n-am fost la școală, pentru că n-am fost predestinat către școală, ci mai mult către muzică. Dacă vin din familie de muzicanți...
Și încă ceva, dacă eu am rămas repetent nu știu câți ani, să zicem, cu toate că eu învățam bine, dar făceam intenționat, să rămân repetent, că nu-mi ardea, să zică mama «Gata, mamă, nu te mai duce». Am stat în a treia vreo 4 ani și după ce au văzut că știam din prima, mamă, numai premiul I luam, și au zis «Hai să-l mutăm cu două clase mai sus, că e prea bătrân pentru clasa a 3-a». Atunci mamaia a luat foc, a zis «Dați-l înapoi», adică nu în a 5-a, în a 3-a, că nu mai știa unde să îmi aducă mâncare. Ea prefera să mă lase tot în a 3-a, acolo știa ea să-mi aducă pachet. Nu îmi aduc aminte, dar bine am făcut (n.ed. când s-a lăsat de tot de școală).”, a mai zis el.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---