Showbiz

Fiica lui Florin Salam, primele declarații după ce s-a spus că are probleme în relație: „Nu există iubire fără...”

schedule 12 sept. 2023, 08:02

Fiica lui Florin Salam, primele declarații după ce s-a spus că are probleme în relație: „Nu există iubire fără...”
Sursa foto: Instagram Betty Salam

Fiica lui Florin Salam a dat primele declarații, după ce s-a spus că are probleme în relație. Ce spune Betty Salam despre căsnicia cu Cătălin Vișănescu.

Fiica lui Florin Salam, despre presupusele probleme din relație

Betty Salam și Cătălin Vișănescu au parte de o iubire sinceră. Cei doi și-au întemeiat o familie, au împreună un copil frumos, iar ori de câte ori au apărut pe rețelele sociale împreună sau la vreun eveniment, erau fericiți și nimeni nu ar fi zis că au probleme în cuplu. Zilele acestea, au apărut mai multe zvonuri legate de cei doi soți și chiar s-a spus că s-ar fi separat, motiv pentru care fiica lui Florin Salam a fost luată la întrebări.

Artista nu era deloc la curent cu tot ce s-a zis despre ei și a afirmat, încă de la bun început, că în ultima vreme, a preferat să nu își mai afișeze relația atât de mult pe internet și, cel mai probabil, de aici a apărut și confuzia, pentru că a ajuns la concluzia că este mullt mai sănătos în felul acesta. În ceea ce privește zvonurile legate de despărțire, fiica manelistului a spus că ea nu a declarat niciodată că nu s-ar înțelege cu partenerul ei de viață și nu înțelege de unde a pornit totul, dar a ținut să clarifice faptul că lucrurile merg bine între ei, deși ca în orice cuplu, mai există și mici certuri peste care reușesc să treacă destul de repede.

"Nu am declarat absolut nimic că nu ne înțelegem, sau habar nu am. Nici nu știu ce articol a apărut. În ultima perioadă am decis să nu îmi mai afișez relația ca în ultima vreme. Pe Instagram îmi afișam copilul, relația... Am spus că este mult mai bine pentru că o relație sănătoasă și fericită trebuie să fie mai ascunsă din punctul meu de vedere.", a declarat fiica lui Florin Salam, pentru Antena Stars.



Betty Salam a mai vorbit, în cadrul aceluiași interviu, despre faptul că în orice relație există și anumite „ciondăneli”și că nu ar fi iubire sinceră fără un gram de gelozie, nefiind pentru prima dată când vorbește pe marginea acestui subiect. În trecut, vedeta spunea că soțul ei este mai gelos decât ea, pentru că odată cu trecerea timpului a înțeles că este mai important să se concentreze pe ceea ce are de făcut, nu pe asemenea detalii nesemnificative și că din moment ce au încredere unul în celălalt nimic nu ar putea merge rău.

Tot fiica manelistului afirma că își cunoaște bine partenerul și că îi știe chiar și codul de la telefon, dar nu a găsit niciodată ceva care să o supere, iar dacă ar fi vorba de un mesaj, nu ar lăsa-o inima să strice o căsnicie frumoasă doar din atât.

"Nu există iubire, dragoste, relație fără puțină ciondăneală, că eu așa îi spun. Aia nu e dragoste din punctul meu de vedere. Trebuie să existe puțină gelozie acolo, că altfel nu iubești persoana de lângă tine.", a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---