Showbiz

De ce a lipsit Sorin Bontea de la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol: „Bineînțeles că am fost invitat”

schedule 30 mai 2023, 09:47

De ce a lipsit Sorin Bontea de la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol: „Bineînțeles că am fost invitat”
Sursa foto: YouTube Chef Sorin Bontea

Sorin Bontea a lipsit de la nunta Ginei Pistol și a lui Smiley, iar oamenii au fost curioși de ce anume s-a întâmplat, de fapt, lucrul acesta. Gurile rele au zis că nu ar fi fost invitat, iar el citind toate comentariile din mediul online a decis să spună care este realul motiv pentru care nu s-a prezentat la marele eveniment.

Sorin Bontea, despre motivul absenței de la nuntă

Sâmbătă, 27 mai, a avut loc una dintre cele mai frumoase nunți de anul acesta, din lumea mondenă. Smiley și Gina Pistol și-au unit destinele atât în fața lui Dumnezeu, cât și în fața lui Dumnezeu, iar două persoane care au lipsit de la marele eveniment au fost Irina Fodor și Sorin Bontea. Prezentatoarea de la America Express nu a putut fi alături de ei în ziua cea mare, deoarece au început deja filmările pentru show, iar ea este plecată peste hotare.

În ceea ce îl privește pe colegul Ginei Pistol de la Chefi la Cuțite, Sorin Bontea, oamenii sunt de părere că nu ar fi avut motive să nu fie prezent la eveniment, iar unii au zis chiar că nu ar fi fost invitat. Pentru a lămuri situația, îndrăgitul chef a oferit câteva declarații și a zis clar de ce nu a putut să fie acolo, fiind vorba despre un motiv personal. Nu i-a venit să creadă că a fost numit „marele absent” de la nuntă și deși a refuzat să comenteze pe marginea acestui subiect, până la urmă a dat de înțeles că motivul lui a fost unul întemeiat, deși în mod evident a fost invitat, nici nu s-a pus problema de așa ceva.

Lui Sorin Bontea i-ar fi plăcut să fie alături de prietenii lor în ziua evenimentului, doar că după cum a zis chiar el, apar pe parcurs anumite probleme care nu suferă amânare și la care nu s-ar fi așteptat. A fost alături de ei cu sufletul, mai ales că pe lângă colegi de platou, aceștia sunt și prieteni. Pe de altă parte, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au distrat de minune toată noaptea și au postat mai multe imagini în mediul online de la nuntă, care au adunat mii de aprecieri din partea oamenilor care îi urmăresc.



"Da, eu, marele absent? N-am ce să comentez, nu aș vrea să comentez nimic. Bineînțeles că am fost invitat. Am avut un motiv personal pentru care nu am fost. Mi-ar fi plăcut să merg, dar n-am avut ce să fac. Mai sunt și probleme, fără să le iei în calcul, apar", a declarat Sorin Bontea, pentru fanatik.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9762 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6699 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.7698 RON
-0.00210
HUF
HUF: 1.2629 RON
-0.00260
BGN
BGN: 2.5443 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.1198 RON
0.00490
Convertor valutar

Rezultat: ---