Showbiz

De ce a lipsit Gabriela Cristea de la înmormântarea mamei sale. Care erau riscurile: „Aveam 36-37 de ani când a murit”

schedule 31 oct. 2023, 09:17

Gabriela Cristea avea în jur de 36-37 de ani, când femeia care a adus-o pe lume s-a stins din viață. Vedeta, deși își iubea mama foarte mult, nu a mers la înmormântarea sa. Care este adevăratul motiv!

De ce a lipsit Gabriela Cristea de la înmormântarea mamei sale

Gabriela Cristea a acceptat invitația lui Cătălin Măruță de a merge în podcast-ul pe care acesta îl moderează pe YouTube. Soțul Andrei i-a pus prezentatoarei TV tot felul de întrebări, iar la un moment dat, aceasta a vorbit despre trecutul ei dureros, despre relația pe care o avea cu familia sa și care este încă una tensionată și, de asemenea, despre motivul pentru care a lipsit de la înmormâtarea femeii care a adus-o pe lume.

Soția lui Tavi Clonda nu s-a înțeles niciodată cu părinții ei, iar tatăl vedetei a fost mereu dur și violent atât cu ea, cât și cu mama sa, motiv pentru care s-a îndepărtat de ei ușor, ușor, iar la vârsta de 18 ani a decis să plece de acasă, pentru binele ei. Când avea 36-37 de ani, mama ei a decedat, iar ea din păcate nu a mers să o conducă pe ultimul drum, pentru că după cum a spus chiar ea, risca să ia bătaie și era ultimul lucru pe care și-l dorea.

Familia din care provine este una în care femeile nu aveau dreptul la opinie, ea fiind prima care a pus piciorul în prag în acest sens, fapt care nu a fost deloc privit cu ochi buni. Pierderea mamei sale a fost o lovitură pentru Gabriela Cristea, care simte nevoia de mai vorbi cu ea din când în când.

A învățat, cu toate acestea, multe lucruri de la mama sa, iar faptul că era independentă din punct de vedere financiar datorită căreia ar fi putut sta de la egal la egal cu tatăl ei, a fost un alt lucru care a marcat-o.

„Nu am fost la înmormântarea mamei, pentru că situația atunci a fost foarte tensionată și pentru că, sincer, mi-a fost frică să nu iau bătaie. Sunt sigură că s-ar fi ajuns la asta și știu ce zic. Am întâlnirile mele cu ea în care vorbesc și vorbesc foarte des cu ea. Din păcate, provin dintr-o familie în care femeile nu aveau foarte multe lucruri de spus.
Mama mea avea un soi de independență financiară care i-ar fi permis, de exemplu, să stea de la egal la egal cu tatăl meu, dar din păcate provenea dintr-o familie care nu îi permitea chestia asta. Practic, eu am produs revoluție în familie. Nu mi-am permis să o judec enunțând chestia asta, dar acum poți să-și spun că, în adâncul sufletului meu, da, am judecat-o. Era violent tatăl meu cu mama.Aveam 36-37 de ani când a murit mama.
Și acum mai sufăr. Eu, de exemplu, acum nu am cu cine să vorbesc. În afară de faptul că vorbesc cu ea în gândurile mele, eu nu am un om cu care să pot să împărtășesc în afară de soțul meu, dar uneori poate am nevoie și de un sfat în ceea ce își privește pe soțul meu. De ce nu? Eu nu am avut asta niciodată și asta da, m-a făcut să sufăr.”, a declarat Gabriela Cristea, în podcast-ul lui Cătălin Măruță.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---