Showbiz

Cum este Lily Collins în viața reală. Actrița din „Emily in Paris”, despre relația toxică pe care a avut-o

schedule 10 feb. 2023, 09:41

Toată lumea o cunoaște pe Lily Collins, actrița care a primit rolul principal în serialul „Emily in Paris”, dar foarte puțin știu cum este ea în viața reală și nici faptul că a avut o relație toxică din care deși a ieșit la un moment, a lăsat urme adânci în sufletul ei. Efectele s-au văzut pentru mult timp, dar cel mai important pentru ea este faptul că acum este într-o relație sănătoasă și că este foarte fericită.

Cum este atrița din „Emily in Paris” în viața reală

„Emily in Paris” este unul dintre cele mai iubite seriale din întreaga lume, iar noul sezon a fost așteptat de milioane de oameni, drept dovadă a fost locul 1 pe Netflix, chiar și la noi în țară, în momentul apariției sale. Actrița principală din îndrăgitul serial se numește Lily Collins, iar mulți nu știu lucruri despre ea. Ei bine, ea are 33 de ani, este născută pe 18 martie 1989 și este căsătorită cu regizorul de film, Charles Malcolm McDowell. Este recunoscută și pentru rolurile pe care le-a primit Stuck in Love, The English Teacher și Love, Rosie, comedia Rules Don't Apply și Netflix drama To the Bone.

Deși în serialul de pe Netflix duce o viață aproape perfectă, la care visează orice tânără de vârsta sa, în realitate viața sa nu a fost atât de frumoasă și de liniștită. Într-un interviu pe care l-a acordat, ea a explicat faptul că a fost într-o relație toxică, iubitul său de la vreamea respectivă abuzând-o atât verbal, cât și emoțional. Din câte a mai zis chiar Lily Collins, bărbatul respectiv folosea cuvinte îngrozitoare la adresa ei, doar că la momentul acela, nu își dădea seama cât de gravă era situația.

„Pentru mine, relația mea romantică toxică a fost cu abuz verbal și emoțional și în care mă făcea să mă simt neînsemnată. Mă numea «micuța Lily». Spunea: «Ar trebui să fii micuța Lily» și folosea cuvinte îngrozitoare la adresa mea. Mă jignea legat de ceea ce purtam și mă numea urât și toate chestiile astea. Au fost cuvinte îngrozitoare și apoi au fost cuvinte înjositoare”, a declarat Lily Collins în podcast-ul moderat de Glennon Doyle.


Din pricina relației toxice pe care a avut-o, cunoscuta actriță s-a confruntat cu anxietatea, dar și cu atacurile de panică, pentru multă vreme. Tot din cauza fostului partener, nu mai vorbea atât de mult și se simțea inconfortabil în anumite situații, dar cel mai important este că acum are o relație sănătoasă și se bucura de prezența unui soț care îi oferă tot ceea ce i-a lipsit cândva și alături de care este extrem de fericită.

„Chiar dacă sunt în cea mai sănătoasă relație, pot exista unele momente pe parcursul zile în care istoria se întoarce”, a mai povestit ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---