Showbiz

Iulia Albu a început să plângă în America Express. Povestea de viață a unei localnice a impresionat-o: „Știu cum este să fii mamă singură”

schedule 31 oct. 2023, 08:02

Iulia Albu a început să plângă în America Express. Povestea de viață a unei localnice a impresionat-o: „Știu cum este să fii mamă singură”
Sursa foto: YouTube America Express

Iulia Albu a început să plângă în America Express, după ce a ascultat povestea de viață a unei femei care a decis să îi găzduiască în seara respectivă pe ea și pe partenerul ei de viață, Mike.

Iulia Albu a început să plângă în America Express

Ediția de seara trecută a emisiunii America Express a venit la pachet cu o lecție de viață pentru echipa formată din Iulia Albu și Mike. După ce primele trei echipe care s-au calificat în jocul pentru amuletă au primit cazare din partea echipei de producție, toate celelalte au fost nevoite să se descurce singure. Cei doi parteneri au ajuns să discute cu o doamnă, care deși nu trăia în cele mai bune condiții, nu i-a putut refuza.

Femeia respectivă locuia într-un cartier de la marginea orașului și își făcuse o casă din nimic, iar condițiile în care ea și copiii ei trăiau nu erau unele decente. Cu toate acestea, ei nu au refuzat cazarea, ci au fost recunoscători că au găsit-o pe aceea și că gazda le-a dat în cele din urmă o lecție de viață foarte importantă. Deși rămăsese mamă singură, pentru că îi murise soțul, după care și-a mai pierdut și un copil, aceasta a încercat să se descurce și să îi crească pe ceilalți așa cum știa mai bine.

„Ultima ei relație s-a terminat brusc, atunci când iubitul ei a murit și ea era însărcinată în câteva luni. Pe mine lucrurile astea mă lovesc foarte tare fiindcă știu cum este să fii mamă singură și este ceva ce este foarte greu de dus, mai ales dacă tu ai deja 3 copii. E o poveste foarte tristă, care te dărâmă. Chiar dacă aparent era o zonă nesigură, noi ne-am simțit în sigurnață. Pentru că am simțit că ne-au acceptat ca fiind parte din locul respectiv, și asta e minunat”, a zis Iulia Albu, în America Express.

Iulia Albu și-a dat seama că deși are o viață bună și că nu duce lipsă de nimic, tot nu este pe deplin mulțumită și văzând cum femeia luptă pentru copiii ei și cât este de puternică, a început să plângă, a luat-o în brațe, iar mai apoi a simțit nevoia să fie singură pentru câteva minute.

„Toată lumea trăiește aici, și câinele, și pisica, și doamna cu toți copiii. Nu a mai contat că nu este curat. Este totul făcut de mână, este un loc trist din punct de vedere al posibilităților. Această femeie a reușit să facă din câteva bucăți de metal să facă o căsuță să susțină toți oamenii care erau acolo, toți copiii și familia în sine”, a zis Mike la rândul său.

Concurenta de la America Express a rămas uimită, mai ales în momentul în care femeia i-a dezvăluit că are și un copil adoptat, acela fiind momentul în care nu a mai rezistat și a simțit că este copleșită de emoții.

„Așa arată o mamă eroină! Cuvintele sunt prea puține și prea sărace pentru a descrie. Aflăm că a adoptat o fetiță al cărei tată era în depresie și pe tatăl fetiței l-a lăsat să locuiască acolo. Efectiv nu se putea mișca acel om. Eu nu am mai putut să fac față acelei situații. Am nevoie de câteva minute. E foarte copleșitor. Îți dai seama ce ușoară e viața noastră și cum sunt alții”, a mai zis concurenta.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---