Showbiz

Ce decizie au luat Mike și Iulia Albu, după ce au făcut terapie de cuplu: „Nu e o rușine să recunoști că ai nevoie de ajutor”

schedule 28 nov. 2023, 11:00

Ce decizie au luat Mike și Iulia Albu, după ce au făcut terapie de cuplu: „Nu e o rușine să recunoști că ai nevoie de ajutor”
Sursa foto: YouTube America Express

Mike și Iulia Albu au avut nevoie de terapie de cuplu, pentru a putea continua să fie într-o relație, în urma experienței de care au avut parte în America Express și care nu a fost deloc una ușoară.

Mike și Iulia Albu, decizie în urma terapiei de cuplu

Participarea la America Express a fost o reală provocare pentru Iulia Albu și partenerul ei de viață, Mike. Aceștia s-au certat de nenumărate ori, și-au adresat cuvinte dure și au țipat cât i-au ținut plămânii. Iubitul criticului de modă a fost dur criticat de către cei din fața micilor ecrane pentru felul în care a tratat-o pe frumoasa lui parteneră de viață în concurs, fiind comparat de cele mai multe ori cu Edward Sanda, pe care telespectatorii nu l-au avut deloc la suflet.

În urma participării la concurs, cei doi s-au separat și au stat unul fără celălalt mai bine de o lună, după care au decis să își mai dea o șansă și să facă terapie de cuplu. Din punctul ei de vedere, nu este deloc o rușine să recunoști că ai nevoie de ajutor într-o relație și nici să îl ceri, când simți că nimic nu mai merge bine. Ei bine, se pare că a apela la un psiholog a fost cea mai bună decizie pe care au putut să o ia, pentru că în caz contrar, cel mai probabil, nu ar mai fi găsit vreo cale de comunicare.

”După ce am stat despărțiți o lună jumătate și ne-am împăcat, am apelat la un psiholog pentru terapie de cuplu. Am făcut mai multe ședințe. Și acum mai mergem. Ne-a ajutat foarte mult. Nu e o rușine să recunoști că ai nevoie de ajutor din exterior. Ne-a ajutat și împreună și pe fiecare în parte. Sunt mai multe aspecte decât anticipasem. Nouă ne e greu să discutăm singuri despre ce s-a întâmplat acolo”, a declarat Iulia Albu, potrivit cancan.ro.


După mai multe ședințe, cei doi concurenți de la America Express au înțeles foarte bine că trebuie să facă anumite schimbări în viața lor, așa că au luat-o pas cu pas. Aceștia au renunțat să se mai strige „iubire”, deoarece este un cuvânt pe care nu îl foloseau înainte de concurs, dar pe care l-au folosit cel mai des în timpul filmărilor pentru emisiunea de la Antena 1.

„Noi niciodată înainte de competiție nu ne-am spus iubire. Mi s-ar fi părut mult prea intim să folosim acolo apelativele de acasă, așa ca am luat decizia de a alege un cuvânt oarecare. Cum întrebarea adresată de Mike a fost: cum ne vom striga pe acolo, iubire? Am decis să rămână așa: IUBIRE. După toată nebunia de acolo și după ce am fost la psiholog am stabilit să nu mai pronunțăm acest cuvânt când ne referim unul la celălalt. Acum avem modalitatea noastră proprie de a depăși momentele tensionate dintre noi. Autoironia este cheia”, a mai povestit ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---