Showbiz

Pescobar, decizie neașteptată după ce i-a luat foc restaurantul din Snagov. Ce acuzații a primit din partea internauților: „Fac un anunț”

schedule 18 dec. 2023, 11:11

Pescobar, decizie neașteptată după ce i-a luat foc restaurantul din Snagov. Ce acuzații a primit din partea internauților: „Fac un anunț”
Sursa foto: YouTube Radu Tibulca

Pescobar a luat o decizie neașteptată, după ce i-a luat foc restaurantul din Snagov. Ce acuzații a primit din partea internautilor și cum le-a închis gura afaceristul!

Ce decizie a luat Pescobar

Pescobar, pe numele lui real Paul Nicolau, nu a avut un final de săptămână foarte bun, după restaurantul său din Snagov a ars în totalitate. Imaginile cu locația în flăcări au început să circule pe internet, iar zeci de oameni l-au acuzat că ar fi pus singur focul, moment în care omul de afaceri a simțit nevoia să se apere. Acesta le-a zis gurilor rele că restaurantul nu avea nici măcar asigurare, ceea ce înseamnă că toate pagubele materiale vor fi suportate de el, neavând sens în acest caz să își facă rău de unul singurul.

El nu a putut merge la fața locului, deoarece avea multe alte lucruri mai importante de făcut, preferând să se ocupe de viitoarele proiecte, nu să se dea bătut doar de la atât, pentru că din punctul lui de vedere viața merge înainte, indiferent de situație.

„Bună dimineața, dragilor, cu vești nu prea bune de la Snagov. A luat foc, într-adevăr, toată locația din Snagov. Nu este niciun fel de victimă, nici nu avea de unde să fie pentru că a luat foc noaptea și sunt doar pagube de ordin material. A luat foc din temelii. Am tot fost sunat acum de toate știrile. Asta este. A luat foc, se face la loc, viața merge înainte. Eu acum sunt în drum spre Constanța, că aveam oricum întâlnire cu arhitecții, deci nu sunt la Snagov să mă caute cineva pe acolo. Acum comunic totul despre eveniment. Ma văd cu arhitecții pentru vila Minerva. Viața merge înainte, lucrăm la locațiile celelalte, o refacem și pe asta.
Încă un hop ca să ne întărească.(...) Și fac un anunț de dezmințire sau să nu vă mai bateți capul cu toate prostiile, că oricum așa faceți. Ce suflete vitrege aveți în voi. Locația nu avea asigurare. Așa că se suportă pagubele materiale. Ati înțeles? Nu mai faceți supoziții că aveam asigurare, ca i-a dat cineva foc, că i-a făcut, ca d-astea. N-a fost niciun interes de genul ăsta la mijloc. Locația nu avea asigurare, sunt pagube materiale pe care eu le suport pentru că abia am făcut acolo investiția și tot ce trebuie. Puteți să dormiți liniștiti, să nu mai facem speculații.”, a declarat Pescobar, conform wowbiz.ro.

Asta nu este tot. După ce Paul Nicolau le-a explicat curioșilor care era situația reală, a spus și ce decizie importantă a luat pentru binele lui. Ei bine, și-a propus ca pe viitor să deschidă mai multe locații și peste hotare, după ce le termină pe cele din țara noastră, de care românii se vor bucura în mai multe orașe din țară.

„Moldoveanul meu drag și frumos, urmează la Iași. Uite că mâine, adică luni, iau avionul, marți mă întorc. Mă duc să văd niște locații la Iași, pe mâna pe inimă, deschid la Iași.(...) Urmează și la Craiova, fratele meu. Știu ce vorbesc. Știu ce promit. Mă țin întotdeauna cu putință, pe cât mă lasă sănătatea, buzunarul, timpul și toate alea, dar după Iași, urmează Craiova și Techirghiol. Și ca să nu mai continui întrebările, după Iași, Craiova și Techirghiol, mă opresc. Ies pe Londra și pe Dubai, dar în România ajunge. Mai fac după aia două în Londra și în Dubai”, a transmis Pescobar, în mediul online.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---