Showbiz

Mitică Dragomir, cuvinte de laudă la adresa lui Pescobar după ce i s-au închis restaurantele: „Cu asta închide gura la toată lumea”

schedule 02 oct. 2023, 11:02

Mitică Dragomir, cuvinte de laudă la adresa lui Pescobar după ce i s-au închis restaurantele: „Cu asta închide gura la toată lumea”
Sursa foto: YouTube FANATIK RO

Mitică Dragomir a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Pescobar, la scurt timp după ce i s-au închis restaurantele. Iată ce a povestit despre afacerist, în cadrul unuia dintre cele mai recente interviuri pe care le-a oferit!

Mitică Dragomir, cuvinte de laudă la adresa lui Pescobar

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că inspectorii ANPC au făcut câteva controale în restaurantele lui Pescobar pe care le-au închis temporar din cauza unor nereguli. Afaceristul nu a ascuns lucrul acesta de urmăritorii lui, ba chiar a făcut câteva postări în acest sens pe rețelele sociale, unde mii de oameni stau cu ochii pe el zilnic. Deși a fost criticat în fel și chip, există și persoane care sunt alături de el și care au numai cuvinte de laudă la adresa acestuia, iar printre aceștia se află și Mitică Dragomir.

Fostul președinte al LPF l-a comparat pe Pescobar cu Gigi Becali, pentru că la fel ca și latifundiarul din Pipera și el a ajutat multe persoane sărace, de-a lungul timpului, care nu au aveau nici măcar ce să pună pe masă. Ceea ce puțini știau despre el este faptul că a oferit sume mari de bani persoanelor fără ajutor și, în plus, a ținut să precizeze că patronul de la Taverna Racilor chiar a zis că nu s-a îmbolnăvit nimeni după ce a mâncat acolo, fiecare având dreptul de a alege restaurantele unde servesc masa.

“Să îți spun eu de mine și ce locații am avut. Am avut Barul Regal, făcut de Carol, cu tunel până în palat. Am mai avut și altele. Am încercat toate mâncărurile lumii, la mine nu a mers. Mor de necaz, cinstit îți spun, nu a mers. Omul sfințește locul. Luam carne maturată și tot felul de d-astea și nu venea nimeni. Eu aveam așa prieteni că nici nu le mai luam bani și asta se întoarce invers. Și nu era bine.
Deci omul sfințește locul. Eu nu am putut și nu am fost în stare. Și am avut locații criminale, nemaipomenite. Anul trecut a avut cifră de afaceri de 7-8 milioane de euro. Ăsta din București, Sushi and More, o să fie cel mai de lux. Aduce un concept nou și îi dă bucătarului 7000 de euro salariu. Sunt masochiști ăștia de vin de nu știu câte ori să mănânce la el? El a pus o singură întrebare. ‘Spuneți un singur om care s-a îmbolnăvit în restaurantele mele?’
Cu asta închide gura la toată lumea. E un fel de Gigi Becali, ca om. Gigi Becali în miniatură. Adică este darnic, dă bani la toată lumea, dă mâncare la peste 50 de săraci. Ca și pe Becali, o parte îl înjură, dar marea parte îl felicită. Horia Constantinescu și-a făcut bine lecțiile și i-a pus talpă când trebuia.”, a declarat Mitică Dragomir, pentru fanatik.ro.

Discuția despre Pescobar nu s-a oprit acolo, iar Mitică Dragomir a spus că afaceristul este foarte bun pe marketing, motiv pentru care are și succes în ceea ce face, fiind din nou comparat cu Gigi Becali care nu a scăpat nici el de criticile oamenilor, de-a lungul timpului, deși a ajutat atât de multă lume la viața sa.

“Pescobar e ca Gigi, bun pe marketing. Ca orice om, mai face și greșeli. Este imposibil ca atunci când îți vine controlul în flux, să nu găsească un cartof pe jos sau ceva de genul. În mod normal, restaurantele se controlează înainte de program și după program.  Eu i-am spus să nu îi mai menționeze numele lui Horia Constantinescu. Să își pună totul la punct și când e gata, atunci să îl invite pe el. Dacă nu vrea să vină, să cheme presa să le arate tot și să cheme specialiști ANPC, care să îl învețe ce trebuie să facă, să nu greșească. El are mulți dușmani, pentru că sunt multe care nu merg.
El e foarte bun pe ce face cu pește și fructe de mare. A fost în toată lumea și a văzut cum se pregătește mâncarea. Tot ce face este unic și foarte bun, e diabolic de bun. El a făcut pentru majoritatea oamenilor. Îți dă un platou imens, cu doar 500 de lei și îți dă și o sticlă de vin, care la alte restaurante, doar aia e 400. El a plătit taxe la stat de 2 milioane anul acesta, fără salariile celor 250 de oameni. Toate restaurantele din parc nu au plătit cât a plătit el la stat. El e de mult timp milionar. Are și părinți calumea. Mama lui e șef contabil sau doctor în economie, iar tatăl e aviator.”, a mai zis el, pentru sursa citată.




SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---