Horoscop

CROMOastrologie: Nuanța astrală vindecătoare pentru fiecare zodie în parte!

schedule 25 mai 2023, 15:40

CROMOastrologie: Nuanța astrală vindecătoare pentru fiecare zodie în parte!
ldutko/Shutterstock

Horoscopul culorilor a împărțit pentru fiecare zodie o anumită nuanță care îi reprezintă pe nativi, care îi vindecă și care le călăuzește soarta. Această culoare îi ajută pe drumul vieții și le oferă o senzație de siguranță și fericire, de liniște și apartenență.

Care este culoarea ta în funcție de zodie?

CROMOastrologie: Culoarea spirituală a zodiei Berbec

Culoarea voastră spirituală, dragi nativi Berbec, este, așa cum probabil bănuiați deja, roșu vibrant. Această culoare simbolizează putere, pasiune și energie - elemente caracteristice pentru zodia voastră.

Pentru voi, roșu înseamnă inspirație și motivație pe drumul vieții, iar în plan spiritual, această culoare are semnificații puternice și multiple, ajutându-vă să vă ancorați la curajul astral și să vă găsiți întotdeauna încrederea în propria persoană atunci când greutățile vieții vă pun în dificultate.

Roșu vă încurajează să vă asumați riscurile atunci când urmăriți împlinirea visurilor voastre și totodată va oferă puterea de exprimare a individualității voastre, a unicității interioare.

Tot din punct de vedere spiritual, roșu mai înseamnă pentru voi pasiune și deplină manifestare a potențialului interior. Această culoare vă amintește că trebuie să vă urmați dorințele și să vă trăiți viața într-un mod autentic și vibrant, cât mai frumos și valoros.

Roșu vă ajută, de asemenea, să vă exprimați puterea interioară și să vă concentrați asupra propriei esențe spirituale. Această culoare va aduce dinamism, hotărâre și determinare, dar și puterea de a vă accepta vulnerabiliățile.

CROMOastrologie: Culoarea spirituală a zodiei Taur

Culoarea voastră spirituală este verdele închis - o culoare ce anunță bogăția naturii și care totodată simbolizează stabilitatea, echilibrul și conexiunea cu natura, acestea fiind elemente fundamentale pentru călătoria voastră prin viață.

Pentru voi, dragi nativi Taur, verdele închis servește ca sursă de armonie și liniște interioară, ajutându-vă să dobândiți un sentiment de siguranță și stabilitate, de echilibru și pace sufletească. În fața provocărilor vieții și a tuturor schimbărilor prin care veți fi nevoiți să treceți ca și zodie, verdele închis vă oferă o ancoră, încurajându-vă să vă păstrați stabilitatea și rădăcinile și să vă adaptați cu încredere la tot ceea ce vine nou în viața voastră.

Ca și simboluri spirituale pentru voi, verdele închis este legat de necesitatea unei conexiuni profunde cu natura și cu energia regeneratoare a pământului. Această culoare vă amintește să vă conectați cu mediul înconjurător și să cultivați o relație armonioasă cu acesta, dar totodată vă încurajează să căutați momente de liniște și de introspecție chiar în mijlocul naturii, pentru a vă putea regăsi esența, autenticitatea și totodată pentru a vă putea accesa puterea de autovindecare.

Ca și Tauri, aveți nevoie de a vă proteja și a vă gestiona cu atenție echilibrul interior, dar și energia ca resursă a vieții. În acest sens verdele închis vă ajută să vă găsiți determinarea și totodată să perseverați cu răbdare spre atingerea obiectivelor pe care vi le puneți de-a lungul vieții.

CROMOastrologie: Culoarea spirituală a zodiei Gemeni

Pentru voi, dragi nativi Gemeni, culoarea spirituală călăuzitoare este galbenul strălucitor. Această culoare vibrantă simbolizează comunicarea, creativitatea, curiozitatea și totodată vă ajută să vă găsiți inspirația și să vă mențineți vitalitatea în fața provocărilor vieții.

Galbenul intens vă încurajează să vă exprimați creativ, să vă păstrați energia vitală și să aveți curajul să vă urmați intuiția și curiozitatea de a explora lumea din jurul vostru și de a învăța tot timpul lucruri noi.

Galbenul mai simbolizează și puterea de a menține mintea deschisă, stimulează capacitatea de învățare și simbolizează inteligența, dar totodată ajută în crearea premiselor unei explorări intuitive și profunde privind dimensiunile minții și ale spiritului.

Galbenul strălucitor vă oferă claritate mentală și vă stimulează creativitatea, facilitând abilitatea voastră extraordinară de a găsi soluții inovatoare și de a aborda cu flexibilitate și lipsiți de frică provocările vieții. Această nuanță vibrantă de galben, asociată culorilor soarelui, vă inspiră un sentiment de optimism, de entuziasm și aventură.

pentru a vă bucura de toate beneficiile pe care această culoare le aduce este nevoie să vă conectați cu oamenii din jurul vostru, cărora să le împărtășiți toate valorile voastre interioare.

CROMOastrologie: Culoarea spirituală a zodiei Rac

Firi sensibile și puternic intuitive, cu o extraordinară capacitate de empatie și conexiune emoțională, nativii Rac sunt reprezentați spiritual de argintiu, dar și de elemente naturale care pot fi legate de această nuanță, cum ar fi lumina lunii.

Argintiul vă aduce o oază de liniște și calm, de seninătate interioară, de subtilitate și totodată vă generează un sentiment de siguranță și protecție. Argintiul vă învăluie cu o energie reconfortantă, încurajându-vă să vă explorați lumea interioară și să vă exprimați emoțiile într-un mod cât mai autentic.

Ca și simbolistică, argintiul face referire la conexiunea profundă cu planul emoțional și spiritual, această culoare amintindu-vă să vă ascultați vocea interioară și să vă urmați intuiția, ajutându-vă astfel să luați cele mai bune decizii pentru voi, acelea care vă servesc sufletul. Argintiul vă ajută totodată să vă conectați cu înțelepciunea colectivă și vă determină să vă înțelegeți mai bine sentimentele, emoțiile și vulnerabilitățile.

Argintiul vă atinge coarda sensibilității, vă înalță vibrația, vă stimulează autovindecarea și vă ajută să găsiți conexiunea profundă cu cei din jurul vostru, cu persoanele pe care vă hotărâți să le păstrați aproape, în viața voastră. Această culoare vă ajută să găsiți acele relații autentice și pline de afecțiune.

CROMOastrologie: Culoarea spirituală a zodiei Leu

Pentru voi, dragi nativi Leu, culoarea ce va călăuzește spiritual este auriul. Această culoare poartă o strălucire aparte și este asociată cu bogăția, cu tot ceea ce este mai de preț în lume și în natură, cu strălucirea în sine, cu puterea și încrederea.

Pentru voi, auriul vă amplifică șarmul și prezența voastră impunătoare, vă servește ca sursă de inspirație și împlinire și totodată vă ajută să vă găsiți propriul loc în lumina reflectoarelor. Auriul vă încurajează să vă exprimați creativitatea și să aveți încredere în voi înșivă.

Auriul este un simbol pentru conexiunea cu lumea divină, cu puterile oculte, dar și cu propriile puteri mai puțin obișnuite pe care un nativ Leu le poate avea. Această culoare vă ajută să vă valorificați darurile cerești și talentele unice pe care le-a dețineți în această viață și să vă manifestați potențialul la un nivel cât mai înalt. Auriul va aduce o perspectivă puternică și profundă asupra puterii personale și a influenței pe care o puteți exercita atât în viața voastră, cât și a celor din jurul vostru.

Această culoare reprezintă totodată și capacitatea înnăscută de lider pe care un nativ Leu o posedă, o capacitate de a conduce la un nivel înalt, cu înțelepciune și prosperitate.

CROMOastrologie: Culoarea spirituală a zodiei Fecioară

Culoarea spirituală a zodiei Fecioară este, de obicei, verdele. Această culoare este asociată cu simbolistica naturii și a echilibrului, fiind considerată a fi o culoare calmă și reconfortantă, care promovează starea de relaxare și armonie interioară. Pentru voi, dragi nativi Fecioară, aceasta poate avea un impact benefic asupra capacității voastre de a vă concentra și de a lucra în mod eficient pentru a vă atinge obiectivele. Fiind un semn al fertilității, dezvoltării și creșterii, verdele poate simboliza și potențialul de evoluție personală.

Culoarea verde mai este asociată cu inima și centrul emoțional al individului, iar pentru voi poate indica o legătură profundă cu natura și o necesitate de liniște interioară și echilibru. Această culoare vă sporește, de asemenea, abilitățile de observație și analiză, fiind totodată pentru voi și o sursă de inspirație și claritate în luarea deciziilor de-a lungul vieții, potrivit Garbo.

CROMOastrologie: Culoarea spirituală a zodiei Balanță

Pentru voi, dragi nativi Balanță, culoarea care vă călăuzește spiritual este rozul - nuanță asociată cu delicatețea, iubirea, bucuria și armonia.

Culoarea roz inspiră tandrețe și compasiune, iar pentru voi poate avea o relație benefică privind relațiile interpersonale, dar și capacitatea de a menține echilibrul și armonia în viața de zi cu zi. Fiind un simbol al iubirii și prieteniei, rozul poate exprima natura sensibilă și empatică a nativilor Balanță.

Rozul vă ajută să amplificați energia iubirii și să vă exprimați natura voastră emoțională și rafinată, conferindu-vă totodată o senzație de plăcere, liniște și relaxare. Rozul vă conferă o stare de bine în general, ce vă poate ajuta să vă exprimați sentimentele și creativitatea, oferindu-vă totodată suport în cultivarea esteticii plăcute și pline de rafinament de care orice nativ Balanță știe să dea dovadă.

CROMOastrologie: Culoarea spirituală a zodiei Scorpion

Culoarea spirituală a zodiei Scorpion este roșul închis sau burgundy. Această culoare este asociată cu pasiunea, puterea și misterul, fiind considerată o culoare ce evocă emoții puternice și energie pasională.

Pentru voi, dragi nativi Scorpion, această culoare simbolizează puterea și rezistența voastră în fața obstacolelor vieții, precum și hotărârea și determinarea pe care o manifestați în în ceea ce privește împlinirea visurilor voastre.

Culoarea roșu închis mai indică și natura misterioasă a ființei umane, precum și capacitatea de transformare, de metamorfozare. Această culoare vă încurajează să explorați aspectele cele mai adânci și mai misterioase ale ființei voastre și să cultivați o înțelegere profundă atât a propriei persoane, cât și a lumii înconjurătoare.

Pentru a vă găsi echilibrul și calea în viață, aveți nevoie să vă descoperiți întâi pe voi înșivă ca ființe unice cu abilități și daruri divine primite într-o combinație unică, astfel încât să puteți să înțelegeți mai bine cine sunteți, ca firi deosebit de complexe și încotro să vă îndreptați în viață.

CROMOastrologie: Culoarea spirituală a zodiei Săgetător

Considerată a fi culoare calmă și serenă, ce evoc un sentiment de liniște mentală și claritate spirituală, albastru este culoarea ce călăuzește nativii săgetător, fiind asociată cu expansiunea, libertatea și intuiția.

Albastrul are un impact benefic asupra dorinței de explorare și înțelegere profundă a lumii și a propriei ființe, ajutând săgetătorii să se aventureze în necunoscut și să caute răspunsurile undeva în rădăcinile lor, în trecut, în urmele istoriei.

Culoarea albastru mai poate fi asociată cu comunicarea și cu conexiunea spirituală, ceea ce îi îndeamnă pe Săgetători să își asculte intuiția și să ia decizii de a lungul vieții conform înțelepciunii interioare. Săgetătorii au nevoie să exploreze adevărurile interioare, iar această culoare îi ajută.

De asemenea, albastrul le susține Săgetătorilor dorința de a înțelege și a explora lumea, de a cultiva libertatea și aventura, de a se conecta cu sinele interior.

CROMOastrologie: Culoarea spirituală a zodiei Capricorn

Negrul este culoarea spirituală a zodiei Capricorn, exprimând seriozitate, putere și autoritate. Culoarea neagră este considerată a fi profundă și sofisticată, fiind asociată cu profunzimea, ocultismul și obscuritatea, umbrele și tot ceea ce este secret și misterios, ascuns, lăuntric.

Asupra voastră, dragi nativi Capricorn, negrul are un impact benefic, ca și când această culoare vă absoarbe vulnerabilitățile și grijile, energiile negative și blocajele, lăsându-vă descătușați și liberi, plini de creativitate și stil, capabili de o extraordinară organizare și cu un bun spirit de conducere.

Negrul vă ajută totodată să vă manifestați capacitatea de introspecție pentru a vă căuta abilitățile ascunse sau acele părți mai puțin evidente sau vizibile ale ființei voastre, dar care au un mare impact asupra vieții de zi cu zi. Poate sunt calități extraordinare neexplorate, poate sunt răni interioare neglijate, în tot cazul sunt acele zone pe care trebuie să le descoperiți pentru a vă găsi echilibrul și menirea în viață.

Puterea voastră interioară este foarte mare, la fel și capacitatea de a vă conecta cu ceilalți și de a dăruii din bogăția voastră, iar negrul vă ajută să vă conectați cu voi înșivă, să vă accesați puterile oculte și să vă înțelegeți propriul mister.

CROMOastrologie: Culoarea spirituală a zodiei Vărsător

Culoarea spirituală a zodiei Vărsător este albastrul electric sau turcoazul, care exprimă originalitatea, inovația și libertatea. Pentru voi, această culoare are un intens efect de hrană mintală și spirituală, ajutându-vă să vă stimulați intuiția și imaginația, dar și puterea de conectare cu Universul - sursa voastră de inspirație și clarviziune.

Se știe că Vărsătorii trăiesc cu un picior în viitor, tocmai de aceea sunt atât de greu de înțeles, ne par imprevizibil și totodată originali și unici. În esență, acțiunile Vărsătorului au o logică și visează întotdeauna un viitor mai bun.

Ei bine, în acest context, turcoazul vă ajută să vă conectați cu fluxul adevărului universal, cu vibrația Universului, accesând acea energie mai mare decât voi, dar în care în sfârșit vă simțiți voi înșivă, liberi și gata de explorare, dar totodată pregătiți să primiți mesajele divine.

Albastrul electric exprimă independența și originalitatea, natura nonconformistă și progresistă a nativilor Vărsător. Această culoare vă stimulează deschiderea mentală și explorarea profundei conștiințe superioare, situată peste granițele naturii umane.

CROMOastrologie: Culoarea spirituală a zodiei Pești

Violet este considerat culoarea spirituală a zodiei Pești, dar și toate nuanțele acesteia, de la mov la lila. Această culoare este asociată cu spiritualitatea, sensibilitatea și intuiția, iar pentru voi, dragi nativi Pești, aceasta joacă un rol profund și mistic în viața voastră, oferindu-vă posibilitatea de a descifra misterul interior și complexitatea firii voastre.

Culoarea violet vă ajută să vă conectați cu planurile superioare ființei umane și, după cum observați, ultimele două zodii din horoscop depășesc granițele naturii umane și se conectează la un anumit canal al vibrației Universului. Dacă vărsătorul se conectează la energiile viitoare, Peștii se conectează la adevărul prezent și universal.

Violet, un simbol al sensibilității și înțelegerii emoționale, vă poate ajuta să vă explorați natura empatică și deosebit de intuitivă, să vă descoperiți latura mistică și ocultă a ființei voastre, iar dacă veți folosi puterea acestei culori împreună cu meditația, veți reuși să descoperiți mai ușor care este calea voastră în viață.

Această culoare vă poate stimula și puterea de autovindecare, astfel încât vă ajut atât din punct de vedere emoțional și psihologic, cât și fizic. Violetă vă conectează la înțelepciunea universală și vă ajută să găsiți echilibrul între adevăr și minciuna, între nou și vechi, între clepsidrele timpului, între vulnerabil și puternic. Pentru că voi, mai mult decât orice altă zodie, așa cum vă este și reprezentarea zodiacală cu un pește ce merge într-un sens și celălalt ce merge în sens opus, aveți mare nevoie de echilibru. Adevărul pentru voi are întotdeauna două fețe și nimic nu este absolut.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9762 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6699 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.7698 RON
-0.00210
HUF
HUF: 1.2629 RON
-0.00260
BGN
BGN: 2.5443 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.1198 RON
0.00490
Convertor valutar

Rezultat: ---