Showbiz

Pescobar și șeful ANPC s-au împăcat. Cum a fost surprins afaceristul alături de Horia Constantinescu: „Eu recunosc că...”

schedule 15 oct. 2023, 09:53

Pescobar și șeful ANPC s-au împăcat. Cum a fost surprins afaceristul alături de Horia Constantinescu: „Eu recunosc că...”
Sursa foto: Facebook Taverna Racilor Herastrau Fishtodoor

Pescobar și șeful ANPC s-au împăcat. Afaceristul a postat o filmare în care apare alături de Horia Constantinescu, pe care urmăritorii lui nu au privit-o neapărat cu ochi buni.

Pescobar și șeful ANPC s-au împăcat

Pescobar a redeschis restaurantul din Herastrău, după ce a fost închis în urma unui control ANPC. În locațiile unde inspectorii au făcut câteva controale, au găsit nereguli și au decis închiderea lor până în clipa în care acestea au fost rezolvate. Nu mai este un secret nici faptul că afaceristul și șeful ANPC s-au certat, dar nici situația dintre aceștia nu a rămas nerezolvată.

Paul Nicolau a postat câteva imagini în care apare alături de Horia Constantinescu în care a vorbit foarte frumos despre el, în ciuda faptului că în urmă cu doar câteva zile făcea acuzații dure la adresa acestuia, deranjat fiind de deciziile pe care le-a luat. El a mai spus că dacă nu ar fi existat controalele venite din partea celor de la ANPC nu ar fi ajuns să aibă una dintre cele mai performante bucătării din România, de la momentul actual.

„Bună ziua, dragilor, eu, Pescobar, Paul Nicolau, împreună cu Horia Constantinescu, la noua locație Taverna Racilor, pentru un nou început Taverna Racilor. Eu recunosc că dacă nu erau controalele dânșilor (ANPC, n.r.), nu ajungeam eu să am probabil una dintre cele mai performante bucătării, la momentul actual, din România. Comparabil cu bucătării de lanțuri internaționale pentru că ei vin cu alte bugete, cu alte școli, dar spuneți și dumneavoastră că asta e părerea mea, domnule Horia. Spuneți și părerea dumneavoastră, ca instituție”, a spus Pescobar, pe social media,



Așa cum era de așteptat, mulți oameni nu au privit cu ochi buni împăcarea lor și au dat comentarii pe măsură. Nu doar postarea în care apar Pescobar și Horia Costantinescu a avut parte de hate, pentru că unii au început să îi spună afaceristului că de acum înainte, șeful ANPC îl va filma pentru postările pe care le va posta pe social media. În ciuda replicilor tăioase de pe internet, zeci de oameni au fost la redeschiderea restaurentelor și s-au bucurat de preparatele respective.

„Am spus și mai devreme și văd că și colegii mei confirmă acest lucru, schimbările sunt radicale, am putut evolua de la scândură la cobor PVC, de la o cameră de congelare, la una ultra-performantă, zonă de decongelare, de asemenea, la nivelul exigențelor, așa cum sunt ele implementate în întreaga Europă”, a mai zis el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---