Showbiz

Pescobar a dat cărțile pe față. Când va redeschide restaurantul din Herăstrău și cum își va extinde afacerea: „Nu mai este un secret”

schedule 03 oct. 2023, 07:51

Pescobar a dat cărțile pe față. Când va redeschide restaurantul din Herăstrău și cum își va extinde afacerea: „Nu mai este un secret”
Sursa foto: Instagram Pescobar

Pescobar a oferit recent un interviu în care a spus când va redeschide restaurantul din Herăstrau și cum își va extinde afacerea, după ce inspectorii ANPC au decis închiderea temporară a afacerii sale.

Când va redeschide Pescobar restaurantul din Herăstrău

Inspectorii ANPC au făcut, zilele trecute, mai multe controale în restaurantele pe care le deține Pescobar atât în București, cât și în afara orașului, moment în care toate au fost închise. Aceștia au găsit câteva nereguli pe care nu le-au putut trece cu vederea și care au dus la suspendarea temporară a activității.

Ei bine, deși a fost criticat de multă lume de-a lungul timpului, sunt și persoane care au fost curioase să afle când anume vor putea servi masa în restaurantul pe care afaceristul îl deține în zona de nord a Capitalei, motiv pentru care a dat câteva declarații în acest sens. Paul Nicolau a estimat că va ma dura în jur de o săptămână până când problemele pe care le au vor fi rezolvate și chiar a promis că vor face mai mult decât li s-au cerut.



"Preconizăm noi că într-o săptămână e gata și îi vom da drumul. Se rezolvă problemele și se redeschide. Remediem tot ce ni s-a cerut, chiar facem mai mult decât ni s-a cerut și vom redeschide", a declarat Pescobar, pentru wowbiz.ro.

De asemenea, el a vorbit și despre planurile sale de viitor și de modul în care vrea să își extindă afacerea. Și-a propus să deschisă și o piață de pește în București și să facă ”Pescobar Sushi and More”, după ce se pare că în trecut a mai încercat, doar că lucrurile nu au funcționat deloc cum și-a dorit el, vinovată fiind locația spre care s-a îndreptat. Rămâne de văzut dacă de data aceasta își va putea duce planurile la bun sfârșit, dar cert este că muncește în această direcție și speră să aibă succes.

"Mereu mi-am exprimat planurile. O să fac Pescobar Sushi and More, nu mai este un secret! Lucrările sunt în derulare și în maxim o lună estimez că dau drumul", a mai zis el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---