Showbiz

Pescobar a dat de greu, după ce i s-au închis restaurantele. Și-a scos la vânzare mașina: „Atât s-a putut”

schedule 26 sept. 2023, 13:27

Pescobar a dat de greu, după ce i s-au închis restaurantele. Și-a scos la vânzare mașina: „Atât s-a putut”
Sursa foto: Instagram Pescobar

Pescobar a dat de greu și a luat o decizie care i-a uimit pe fanii lui din mediul online. Anunțul a fost făcut la scurt timp după ce restaurentele sale din București și Timișoara au fost închise.

Pescobar a dat de greu și și-a scos la vânzare mașina

Ultimele zile din viața lui Pescobar nu au fost tocmai unele bune, după ce inspectorii ANPC au făcut câteva controale în restaurantele sale din București și din Timișoara. Aceștia l-au taxat pe cunoscutul afacerist, din pricina unor nereguli găsite în acestea și au închis ambele locații, pe care acesta a promis că le va redeschide în cel mai scurt timp posibil, pentru că nu a fost nimic atât de grav pe cât au vrut să se creadă, dar nu înseamnă că nu a fost afectat de situație.

A simțit nevoia să se mai liniștească, așa că a decis să plece pentru câteva zile în Grecia, unde va urca pe Muntele Athos, fiind de părere că trebuie să stea cu gândurile sale și că puterea lui Dumnezeu îl va ajuta și de această dată. În urma acestui anunț pe care l-a făcut pe contul lui de Instagram, în dreptul unei filmări pe care a postat-o pe contul lui de Instagram, el a mai zis și că dorește să își vândă mașina al cărui unic proprietar este chiar el.

Bolidul omului de afaceri are doar 14.000 de km și costă o avere pentru multă lume și anume 300.000 de euro, ceea ce înseamnă că nu multă lume își permite să intre în posesia lui.

Sursa foto (c): Pescobar/Instagram

„Anunţ de vânzare Urus. Pescobar, unic proprietar, Urus 14.000 km, atât s-a putut. Avionul de pe lume. Cu tot cu laptop, cu tot cu secret, cu tot cu icoane de la Athos. Vindem, tati, că n-avem ce să facem cu atâtea, dă urât după aia”, le-a zis Pescobar fanilor de pe TikTok.

Nu a durat mult, iar comentariile răutăcioase au început și ele să apară pe contul lui de TikTok. Mulți au ajuns la concluzia că acesta a dat de greu, din moment ce a decis să renunțe chiar și la mașina pe care și-a cumpărat-o în urmă cu aproximativ 10 luni, în timp ce unii sunt convinși că nu a vorbit deloc serios. Rămâne de văzut dacă Pescobar a glumit sau dacă a vorbit serios, dar cert este că va fi plecat pentru câteva zile din țară, pentru a-și găsi liniștea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---