Showbiz Social

Un incendiu puternic a avut loc în Cluj. Oamenii au crezut că a ars restaurantul lui Pescobar: „Din păcate se mai întâmplă”

schedule 10 dec. 2023, 09:22

Un incendiu puternic a avut loc în Cluj. Oamenii au crezut că a ars restaurantul lui Pescobar, dar el a transmis repede prin intermediul căruia a lămurit pe toată lumea.

Un incendiu puternic a avut loc în Cluj

În urmă cu doar câteva ore, a avut loc un incendiu puternic lângă Iulius Mall di n Cluj, chiar în apropierea restaurantului pe care Pescobar l-a deschis recent acolo. Imediat după aceea, au început să apară informații conform cărora ar fi ars Taverna pe care acesta o deține, dar realitatea este cu totul și cu totul alta, iar omul de afaceri s-a simțit dator cu niște explicații.

Cu părere de rău, Paul Nicolau a zis că într-adevăr a avut loc un incendiu în spatele mall-ului respectiv, dar că nu a ars nimic de pe proprietatea lui, ceea ce înseamnă că oamenii pot merge liniștiți să ia masă, pentru că vor fi in siguranță. Locul care a ars este, de fapt, spațiul de depozitare, unde pompierii au intervenit imediat și s-au luptat cu flăcările minute în șir.

Imaginile de la fața locului au circulat pe TikTok, unde nimeni nu a precizat că locația lui Pescobar ar fi fost în pericol, iar după ce el a transmis un mesaj public pe marginea acestui subiect, urmăritorii lui s-au mai liniștit. În plus, el a mai zis și că dacă i s-ar fi întâmplat lui una ca asta, era datoria sa comunice totul.

Deși locația sa din Cluj a fost deschisă de curând, acesta a povestit că a încasat sume colosale în primele patru zile, mai exact peste 190 000 de euro.

„Din păcate, a fost un eveniment și este în continuare. A luat ceva foc la Iulius Mall, dar e la partea din spate, că mulți mi-ați scris că a luat foc taverna. N-a luat foc nicio tavernă, e full de clienți la tavernă și vă așteptăm în continuare. Asta e, se mai întâmplă, a luat foc ceva în zona gunoaielor, pe depozitare, ceva în spate la Iulius. Din păcate se mai întâmplă și lucruri de genul ăsta, dar mulțumesc de griji. Nu este la Tavernă și mi se părea normal și corect să dau un comunicat de genul acesta. Vă așteptăm în continuare la Taverna Racilor în Cluj în condiții de totală siguranță.”, a transmis Pescobar, în mediul online.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---