Externe

Explozie de proporții la Milano. Deflagrația a provocat patru victime

schedule 11 mai 2023, 16:35

Explozie de proporții la Milano. Deflagrația a provocat patru victime
Insider Paper/Screenshot

O explozie puternică a avut loc în centrul orașului Milano, joi. În urma incidentului, patru persoane au fost rănite, însă viața lor este în afara oricărui pericol.

Explozie la Milano. 6 mașini au fost puternic incendiate

Explozia a avut loc în cursul zilei de joi, în jurul orei locale 11:30, pe Via Pier Lombardo, în zona Porta Romana, a transmis presa din Italia. Potrivit primelor informații oferite de martorii de la fața locului, o dubă ar fi explodat din senin. Aceasta transporta butelii de oxigen pentru o instituție situată în zonă.

Unii trecători din zonă spun că au văzut când una dintre butelii a luat foc, după care a urmat o explozie puternică, care a îngrozit lumea din jur. Incendiu provocat de explozie a distrus alte cinci mașini parcate pe stradă. De asemenea, au avut de suferit și o farmacie din apropiere și apartamentele din două blocuri de locuințe.

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de ambulanță și pompierii. Poliția locală a anunțat că există patru persoane rănite în urma incidentului, însă victimele se află în stare bună.

După explozie, carabinierii au izolat zona și mai multe clădiri de pe Via Pier Lombardo, dar și o grădiniță, situată pe Via Visari, au fost evacuate.

Șoferul dubei a supraviețuit. Care este starea lui

După ce pompierii au potolit incendiul, aceștia au stabilit că totul a pornit de la motorul vehiculului care transporta buteliile de oxigen. Șoferul dubei a încercat singur să potolească flăcările, însă fără succes.

În mașina care a explodat se aflau 20 de butelii de oxigen a câte 32 de litri fiecare. Oxigenul din recipiente a fost un accelerator al deflagrației, sporind violența exploziei.

Prin urmare, șoferul dubei s-a îndepărtat la timp de mașina cu butelii, care a devenit periculoasă și a scăpat doar cu răni la mână și la picior.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
0.00010
USD
USD: 4.6567 RON
0.01320
GBP
GBP: 5.7878 RON
-0.01800
HUF
HUF: 1.2649 RON
-0.00200
BGN
BGN: 2.5442 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0938 RON
0.02600
Convertor valutar

Rezultat: ---