Social

Explozie la un restaurant din Pașcani. Patronul localului s-a ales cu arsuri pe corp

schedule 28 aug. 2023, 10:01

Explozie la un restaurant din Pașcani. Patronul localului s-a ales cu arsuri pe corp
Antena 3/Youtube

O explozie urmată de un incendiu a avut loc, luni dimineață, la un restaurant din Pașcani, județul Iași. În interiorul localului se aflau două butelii de GPL cu capacitatea de 60-70 de litri fiecare. Patronul s-a ales cu arsuri.

Explozie la o pizzerie din Pașcani

Luni dimineață, autoritățile din Iași au intrat în alertă, după ce o explozie urmată de un incendiu a avut loc la un restaurant din Pașcani. Patronul localului a fost rănit și s-a ales cu arsuri. Medicii i-au acordat ajutor la faţa locului. De asemenea, autoritățile au decis să evacueze blocul din apropierea localului.

Bărbatul în vârstă de 57 de ani a fost transportat la spital. Acesta prezintă arsuri de gradul 1 şi 2 pe membrele superioare, dar şi pe zona feței. Mai multe echipaje de salvatori au ajuns de urgență la fața locului pentru a stinge incendiu și pentru a preveni o altă catastrofă.

ISU Iași a transmis că explozia a fost urmată de un incendiu la pizzeria din Pașcani. În local se aflau și două butelii de GPL cu capacitatea de 60-70 de litri fiecare.

Pompierii au dispus evacuarea blocului din apropierea localului

"În interior se află două butelii de GPL, cu capacitatea de 60-70 de litri fiecare. Echipajele au ajuns la locul intervenției, în interior se află doar proprietarul care este conștient, cu arsuri la o mână și la nivelul feței", transmite ISU Iași.

La locul exploziei au intervenit patru autospeciale de intervenție și stingere, o autospecială transport victime multiple, două echipaje de prim ajutor calificat și două ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță Județean Iași.

Incendiul a fost lichidat la scurt timp, iar pompierii au început acțiunea pentru răcirea buteliilor de GPL. În imediata apropiere a localului se afla un un bloc de locuințe, la o distanță de 6-7 metri, iar pompierii au decis să evacueze întregul bloc. ISU Iași a mai menționat că din fericire, nu există alte pagube sau victime.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---