Social Locale

Explozie puternică într-un apartament din Vitan. Un bărbat a fost prins sub o placă de beton. Salvatorii sunt în căutarea altor posibile victime

schedule 05 iun. 2023, 13:18

Explozie puternică într-un apartament din Vitan. Un bărbat a fost prins sub o placă de beton. Salvatorii sunt în căutarea altor posibile victime
Cristi Croitoru / Shutterstock

O explozie puternică s-a produs, luni, în apartamentul unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei, în cartierul Vitan. Un bărbat a fost prins sub o placă de beton, însă în scurt timp fost transportat de urgență la spital.

Un apartament din Vitan a zburat în aer. O victimă în urma exploziei

O explozie puternică a zguduit cartierul Vitan din Sectorul 3 al Capitalei, luni. Incidentul a avut loc într-un apartament al unui bloc de pe strada Răcari. În urma exploziei, un bărbat a fost prins sub o placă de beton. Acesta a fost scos de salvatori și investigat de medicii ajunși la fața locului. Bărbatul prezenta arsuri pe corp. Victima a fost intubată și transportată la Spitalul Bagdasar Arseni.

Echipele de salvare au ajuns de urgență la fața locului și au început evacuarea locatarilor din bloc. În jur de 30 de persoane au fost evacuate din locuințe. Salvatorii evaluează structura de rezistență a clădirii și caută alte potențiale victime.

În urma exploziei, numeroase elemente de construcție din locuințe au fost dislocate (uși, ferestre, zidărie). La fața locului acționează cinci autospeciale de stingere, SMURD, descarcerare și mai multe echipe de salvatori.

Pagubele materiale de la etajul doi sunt uriașe. De asemenea, și la etajul 3 s-au înregistrat pagube materiale. Urmează ca autoritățile să deschisă o anchetă și să stabilească circumstanțele în care a avut loc explozia, motivul incidentului și cine se face vinovat de cele întâmplate.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9746 RON
0.00020
USD
USD: 4.5756 RON
0.00210
GBP
GBP: 5.8203 RON
-0.00560
HUF
HUF: 1.2905 RON
-0.00250
BGN
BGN: 2.5434 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0327 RON
0.00430
Convertor valutar

Rezultat: ---