Showbiz

Ce decizie a luat Theodor Andrei, după eșecul de la Eurovision 2023. Declarațiile tânărului: „Acesta e abia începutul!”

schedule 15 mai 2023, 10:59

Youtube 9news

Theodor Andrei, reprezentatul României de la Eurovision, a luat o decizie importantă, la scurt timp după eșecul din concurs. Tânărul a transmis câteva rânduri chiar și pe contul lui de Instagram, recunoscător fiind pentru toate cuvintele frumoase pe care le-a primit.

Theodor Andrei, decizie după Eurovision 2023

Theodor Andrei a fost reprezentantul României la Eurovision anul acesta și chiar dacă multă lume l-a criticat pentru eșecul din concurs, el nu și-a pierdut speranța. Și-a dorit enorm să participe, iar cei care aveau încredere în el că va aduce trofeul de partea noastră, au fost dezamăgiți când tânărul a fost eliminat în cea de-a doua semifinală, după ce s-a clasat pe cel de-al treilea loc, ceea ce înseamnă că putea fi votat doar din afara țării.

După ce a primit verdictul, nu toată lumea a avut cuvinte dure la adresa lui, ci au fost și multe cuvinte de laudă și de încurajare, unii înțelegând că este doar un copil căruia nu ar trebui să i se taie aripile, mai ales că este foarte talentat și ar putea ajunge cât mai sus cu putință. Au contat toate vorbele acelea frumoase pentru el și chiar a decis să le transmită un mesaj celor care îl urmăresc, pentru a le mulțumi. Tot sprijinul acordat a avut un rol important, iar Theodor Andrei a promis că acesta este doar începutul și că vor mai auzi de el.

Le-a mai transmis oamenilor să se bucure de versiunea house-club a piese D.G.T, cea cu care a și reprezentat țara noastră la Eurovision, iar el între timp e va ocupa de noi proiecte, iar în doar câteva săptămâni va veni cu lucruri interesante în fața lor sau cel puțin asta a promis, cel mai probabil, fiind conștient de faptul că oamenii au acum așteptări mari de la el. Rămâne de văzut ce va lansa pe viiitor, dar cert este că are deja fani care îi ascultă piesa și care sunt nerăbdători să asculte și alte proiecte muzicale din partea sa.

„Vă mulțumesc pentru tot sprijinul acordat! Dar acesta e abia începutul! Bucurați-vă de versiunea house-club a piesei DGT! O să vedeți chestii interesante în următoarele câteva săptămâni! Promit”,  a transmis Theodor Andrei, pe social media.




SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9695 RON
0.00350
USD
USD: 4.6078 RON
0.00070
GBP
GBP: 5.8126 RON
0.00410
HUF
HUF: 1.2621 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5409 RON
0.00170
CHF
CHF: 5.1124 RON
-0.02100
Convertor valutar

Rezultat: ---