Showbiz

Mihai Trăistariu vrea să participe la Eurovision pe viitor. Ce l-a convins, de fapt: „Eu îmi doresc să reprezint țara, să câștig”

schedule 15 mai 2023, 10:09

Mihai Trăistariu vrea să participe la Eurovision pe viitor. Ce l-a convins, de fapt: „Eu îmi doresc să reprezint țara, să câștig”
Sursa foto: Instagram Mihai Traistariu

Mihai Trăistariu a urmărit și anul acesta cu mare interes competiția muzicală Eurovision și chiar dacă era convins că nu va mai participa vreodată, anul acesta a fost ceva care l-a convins că merită să mai încerce, pe viitor. Iată ce anume l-a făcut să își dorească să reprezinte din nou țara și ce a declarat!

Mihai Trăistariu vrea să participe la Eurovision din nou

Mihai Trăistariu a ajuns la o concluzie clară, după ce a urmărit finala Eurovision 2023. Înainte de a vorbi despre câștigătoarea de anul acesta, și-a dat cu părerea despre reprezentantul țării noaste, Theodor Andrei, despre care a avut aproape numai cuvinte de zis. Consideră că este un băiat talentat, cu o voce extraordinară pe care îl știe de pe vremea când era doar un copil, dar care având vârsta de doar 18 ani nu are experiența necesară pentru un concurs de un asemenea nivel.

Despre marea câștigătoare de anul acesta, Loreen, a a zis că a simțit că ea va fi, de acum două luni și se bucură enorm pentru asta. A urmărit cu sufletul la gură concursul și jurizarea care a fost în favoarea sa și nu i-a plăcut sub nicio formă prestația Findlandei.

„Eu am pronosticat-o încă de la început pe Loreen, de când a fost aleasă de Suedia acum două luni. Deci, ce am simțit eu s-a adeverit. Și mă bucur enorm. Chiar am urmărit jurizarea, juriul a ridicat-o foarte mult. Locul 2, Finlanda, a fost un tip măscărici, cu o piesă comercială. Foarte mulți îl preferau pe el, dar nu avea voce deloc, iar eu nu înghit astfel de lucruri. Atunci m-am bucurat că a câștigat Loreen”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru impact.ro.

Având în vedere că Loreen, care a interpreptat piesa „Tattoo” a câștigat pentru a doua oară competiția muzicală i-a dat mare încredere în el că va reuși și el să aducă trofeul pentru a doua oară și că va reprezenta cu succes România. Un alt concurent care i-a dat mai multă încredere în el este nimeni decât Johnny Logan care a ieșit pe primul loc de trei ori.

„Da, asta îmi dă curaj să particip, căci Loreen este al doilea concurent din toate timpurile care a câștigat de două ori. Johnny Logan a câștigat de trei ori, iar Loreen, de două. Deci, eu îmi doresc să reprezint țara, să câștig, să fiu trimis acolo și să revin în glorie”, a adăugat artistul.

Deși nu a plătit până acum pentru niciuna dintre piesele pe care le-a lansat, nu neagă faptul că ar da oricât cât este nevoie pentru a avea o piesă de succes, care să îi aducă din nou trofeul. Dacă va găsi o piesă care să îi inspire încredere din prima, va scoate banii din buzuna fără a sta prea mult pe gânduri, după cum chiar el a declarat.

„Aș da cât e nevoie. Partea bună este că eu sunt un norocos și nu mi-am plătit în viața mea o melodie. Nu-mi amintesc să fi dat bani cuiva, pentru că am avut norocul să mă lansez cu trupa Valahia și atunci făceam piesele împreună cu Costi Ioniță și Dorin Topală. După ce m-am desprins de trupă, eram deja vedetă și mă căutau compozitorii să-mi dea piese. Eu și în ziua de zi am piese primite gratuit. Nu înseamnă că e rău sau bine, pentru că, uneori, piesele nu sunt cele mai cele, dar am învățat să triez în ultimii ani și nu mai iau chiar orice piesă. În general, nu am plătit nimic, dar dacă merită, vreau să o fac. Dacă merită și simt că e o piesă câștigătoare, sigur că o să scot bani din buzunar. Oricât e nevoie, chiar și 10.000 de euro”, a mai zis Mihai Trăistariu, pentru aceeași sursă.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---