Showbiz

Mihai Trăistariu, cuvinte dure la adresa profesorilor. Ce le-a transmis la începutul anului școlar: „O să-mi sară în cap”

schedule 12 sept. 2023, 07:31

Mihai Trăistariu, cuvinte dure la adresa profesorilor. Ce le-a transmis la începutul anului școlar: „O să-mi sară în cap”
Sursa foto: Instagram Mihai Traistariu

Mihai Trăistariu le-a transmis câteva cuvinte dure profesorilor, chiar la începutul anului școlar, cu riscul de a fi judecat. Iată ce a zis în mediul online artistul!

Mihai Trăistariu, cuvinte dure la adresa profesorilor

Pe 11 septembrie, a început noul an școlar, iar rețelele sociale au fost pline de imagini cu copii în prima zi de școală. Cu această ocazie, Mihai Trăistariu a avut și el un mesaj de transmis, dar nu la adresa elevilor, ci la adresa cadrelor didactice despre care și-a spus opinia cu riscul de a fi judecat de către aceștia pentru afirmațiile sale.

În trecut, voia și el să ajungă profesor, știe foarte bine ce presupune această meserie pe care nu a mai apucat să o practice, pentru că a luat calea muzicii și este fericit cu ceea ce a ales să facă și recunoscător pentru rezultatele sale și pentru succesul avut. Cu toate acestea, sora lui a devenit profesoară și având-o aproape, și-a făcut o părere despre ceea ce presupune acest job, părere pe care și-a exprimat-o fără niciun fel de ezitare în cadrul unui interviu.

Conștient că profesorii vor fi primii care îi vor sări în cap, Mihai Trăistariu a spus clar că munca pe care o depun nu este deloc una grea, singurul efort pentru ei fiind acela de a ajunge în instituțiile de învățământ. Consideră că nu fac nimic greu, pentru că stau șase ore pe un scaun și predau aceleași lucruri la nesfârșit, doar că este ceva normal, pentru că au nevoie să facă și ei ceva cu viața lor, să aibă un loc de muncă și să își câștige cumva existența.



Mai mult de atât, cântărețul a declarat că nici educația nu mai este la nivelul la care era și că, în ziua de astăzi, lucrurile în școli funcționează pe pile, cadouri pentru cadrele didactice și spăgi.

„Eu n-am apucat să predau, deși mi-aș fi dorit. Am devenit artist, nu mai e cazul. Soră-mea este însă profesoară de matematică, la Iași, mai vorbesc cu ea. Profesorii încă se chinuie, de aceea și fac greve, nu le ajung salariile.Dar, să fim sinceri, deși o să-mi sară în cap profesorii, vă spun că nu este o muncă istovitoare, să stai jos la catedră 6 ore, și să predai același lucru. E o oboseală că te duci până acolo, dar trebuie să faci ceva în viața asta, să te duci la un job.
Nu este o muncă fizică, ai doar o materie, pe care o tot turui, o tot predai la infinit, mai dai un text grilă, o lucrare, și ai scăpat, dacă nu ai chef, deci nu e o muncă istovitoare. Am prieteni, foști colegi, care predau, sunt niște derbedei și sunt profesori, pe undeva, nu le dau numele, că nu vreau să îi pun în cap. Educația nu mai este sus, așa cum ar trebui. Acum e pe pile, șpăgi, părinții vin cu cadouri la profesori. Când am avut noi școală, era școală. Cine voia să învețe învăța, cine e născut și are în ADN-ul lui că trebuie să învețe va face lucruri frumoase în viață, va ajunge departe”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru playtetech.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---