Showbiz

Mihai Trăistariu, decizie importantă după ce turiștii l-au păgubit: „Nu își dau seama că mi-au greșit”

schedule 17 sept. 2023, 09:23

Mihai Trăistariu, decizie importantă după ce turiștii l-au păgubit: „Nu își dau seama că mi-au greșit”
Sursa foto: Instagram Mihai Traistariu

Mihai Traistariu a luat o decizie importantă, după ce vara aceasta a fost păgubit de către mai mulți turiști. Ce va face pentru a evita asemenea situații, anul viitor!

Ce a decis Mihia Trăistariu în urma pagubelor suferite

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că afacerea cu apartamentele pe care Mihai Trăistariu le are de închiriat pe litorarul românesc îi merge foarte bine. Acesta se ocupă tot anul de închierea lor, pentru a se asigura că odată cu venirea verii nu mai are locuri libere și a învățat câteva trucuri, dar și ce presupune promovarea în mediul online, astfel că sezonul acesta a fost unul profitabil.

În ciuda faptului că i-a mers foarte bine, unii turiști i-au făcut pagube materiale mari, iar timp de câteva zile bune s-a gândit cum ar trebui să procedeze, pentru a nu mai ajunge să treacă prin aceeași situație în anul 2024. Acesta a oferit un interviu în care a vorbit despre măsurile pe care le-a luat, pentru ca familiile care nu au avut grijă de propietățile sale să nu mai ajungă acolo vreodată.

În primul rând, artistul le-a modificat numerele de telefon punând un „Nu” în fața numelor lor, pentru a le spune în clipa în care este contactat faptul că nu mai are locuri libere. Deși, poate nu își dau seama că i-au greșit, nu vrea să îi mai primească, motivele sale fiind unele foarte clare și justificate. De asemenea, el a recunoscut că face o greșeală foarte mare, având în vedere că nu există o recepție și nu sunt controlați la plecare și și-ar dori cumva să poată schimba asta.

"Două lucruri vreau să fac. Pe de-o parte, au fost cam 100 de familii în vara aceasta și cam așa sunt în fiecare vară. Vreo 20 dintre ele au lăsat lucrurile aiurea și atunci le-am memorat în telefon cu "Nu" în față. Adică dacă mă sună la anul, le spun că nu mai avem. Chiar dacă ei nu își dau seama că mi-au greșit, nu îi mai primesc pe cei care au fost. Pe de altă parte, eu nu am o recepție. Apartamentele mele sunt într-un bloc, la același etaj
Eu am o ială electronică, le dau codul, ei intră singuri, nici nu ne intersectăm. Neintersecându-se cu mine, nu sunt responsabili, nu simt nevoia să se justifice. Ei nu predau camera cuiva, ei pleacă din apartament și îmi trimit mesaj că au eliberat, iar eu trimit camerista. Aici este greșeala pentru că ei nu sunt controlați la plecare", a declarat Mihai Trăistariu, pentru wowbiz.ro.

După aceea, Mihai Trăistariu a povestit și care sunt pagubele materiale cu care s-a ales concret. Ei bine, oamenii i-au rupt canapelele sau le-au găurit cu țigara, au dat cu pumnul în perete și i-au distrus lenjeriile de pat, dar și alte lucruri pe care a fost nevoit să le arunce mai apoi.

"Ei, când predau camera la hotel se controlează și se spune ce s-a distrus și plătesc. Ei mi-au rupt trei canapele doar vara aceasta. Unul mi-a dat cu pumnul într-un perete, cineva și-a vopsit părul și mi-a distrus tot pe acolo, fețele de pernă, prosoapele(...) Trebuie să arunc la o gunoi o grămadă de lucruri pentru că sunt lucruri care se înlocuiesc, dar sunt firești și pe care le înțeleg. Dar există și lucruri pe care nu pot să înțeleg, la o canapea de piele mi-au făcut găuri cu țigara", a mai zis el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---