Showbiz

Mihai Trăistariu, despre situația dintre Theo Rose și Irina Rimes. Basarabeanca a făcut-o să plângă pe partenera lui Anghel Damian: „Ciudă și invidie”

schedule 10 oct. 2023, 07:57

Mihai Trăistariu, despre situația dintre Theo Rose și Irina Rimes. Basarabeanca a făcut-o să plângă pe partenera lui Anghel Damian: „Ciudă și invidie”
Sursa foto: Instagram Mihai Traistariu

Mihai Trăistariu și-a dat cu părerea despre situația dintre Theo Rose și Irina Rimes, după ce basarabeanca a făcut-o să plângă pe partenera lui Anghel Damian la Vocea României.

Mihai Trăistariu, despre cearta momentului

Theo Rose și Irina Rimes au purtat o discuție, în cadrul emisiunii Vocea României, care a devenit virală pe rețelele sociale și care s-a terminat cu vărsare de lacrimi. Cele două antrenoare ale emisiunii de la Pro TV și-au întors scaunele și o doreau pe concurenta respectivă în echipa lor, motiv pentru care au luptat cu toate armele. Basarabeanca, însă, i-a adresar partenerei de viață a lui Anghel Damian câteva cuvinte care au făcut-o să plângă și pentru care a fost aspru judecată în secțiunea de comentarii.

Mai exact, Irina Rimes i-a spus colegei sale de platou că vrea să o ducă pe concurentă în lăutărie, motiv pentru care a izbucnit un întreg scandal pe social media, unde nu au intervenit doar iubitorii de muzică lăutărească, ci și fanii lui Theo Rose, dar și mai multe persoane publice, care i-au luat apărarea lui Theo Rose.

Unul dintre cei care și-au dat cu părerea despre schimbul de replici dintre cele două cântărețe a fost nimeni altul decât Mihai Trăistariu. Artistul cântă și la nunți și nu consideră că o persoană care a fost cotată bine nu are voie la genul acesta de evenimente. Tot el a afirmat că nunta este un spectacol în sine, unde oamenii se distrează și ascultă ce muzică le place și nu e nimic greșit în asta.

„Eu am cântat anul ăsta la vreo 10 nunți. Și eu am fost la Eurovision, dar nu înseamnă că dacă ai fost cotat bine, n-ai voie la nunți sau la botezuri. Nunta e tot un spectacol, până la urmă. Eu la nunți cânt, de exemplu, și melodii de la Lara Fabian. Sunt solicitat mai ales la dansul mirilor.Sunt oameni care te îndrăgesc de când ai apărut pe scenă și te vor neapărat la un eveniment frumos din viața lor. Ce e greșit în asta? Prejudecata asta e o prostie!”, a declarat Mihia Trăistariu, pentru fanatik.ro

Mărturisirile sale nu s-au oprit aici. Cântărețul a dat de înțeles că, după părerea sa, Irina Rimes a afirmat toate acele lucruri despre Theo Rose din ciudă și invidie, pentru că nu ar fi și chemată la genul acesta de evenimente.

„Există vorbele astea că uite, ca artist, ai ajuns să cânți la nunți! Eu am cântat și pe scene uriașe, și la zilele orașelor. N-are nicio relevanță. Te adaptezi din mers. Există artiști care vor să-și dea o cotă anume. Zic că ei nu s-ar preta la a cânta la astfel de evenimente.
Ei nu vor să cânte sau spun asta, pentru că poate nu sunt chemați. Și atunci, de ciudă și invidie spun așa. Logic că muzică hard-rock nu intră la nuntă, decât dacă mirii sunt fani înnebuniți ai genului. Eu, de pildă, mi-am făcut niște albume de muzică populară special pentru repertoriul de la nunți. Nici nu pun întrebarea unde cânt când sunt chemat.”, a mai zis el, pentru sursa citată.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---