Showbiz

Mihai Trăistariu, mesaj după moartea Ronei Hartner. Ce a spus despre albumul pe care urma să îl lanseze: „E o mare pierdere”

schedule 24 nov. 2023, 07:29

Mihai Trăistariu, mesaj după moartea Ronei Hartner. Ce a spus despre albumul pe care urma să îl lanseze: „E o mare pierdere”
Sursa foto: Instagram Mihia Traistariu

Mihai Trăistariu a transmis un mesaj despre albumul pe care Rona Hartner urma să îl lanseze, la scurt timp după trecerea sa în neființă. Ce a mai povestit el despre regretata artistă.

Ce a transmis Mihai Trăistariu, după moartea Ronei Hartner

La doar 50 de ani, Rona Hartner a pierdut lupta cu viața, după ce mai multă vreme s-a luptat cu cancerul la plămâni și creier. Familia ei a făcut tristul anunț, în ziua de 23 noiembrie, când regretata artistă și-a dat ultima suflare. După cum chiar ea povestea în vara acestui an, avea o tumoare de 5 centimetri la plămâni și 7 tumori pe creier, motiv pentru care trupul ei nu a mai rezistat.

Rudele, prietenii, dar și cei care i-au ascultat muzica, au urmărit-o pe micile ecrane sau, pur și simplu, au văzut-o pe scenă se pregătesc acum pentru a-i aduce un ultim omagiu și pentru a o conduce pe ultimul drum. Mai multe persoane publice și-au exprimat regretul pentru întreaga situație, iar printre acestea se află și Mihai Trăistariu.

Mulți și-a amintesc veselă, mereu cu zâmbetul oe buze și cu o energie molipsitoare și așa își doresc să rămână imaginea ei. Din punctul de vedere al lui Mihai Trăistariu, este o mare pierdere pentru țara noastră, dar speră că o va mai întâlni într-o altă dimensiune.

Mai mult de atât, cântărețul a povestit că Rona Hartner pregătea un album pe care îl numise „Eternitate” și pe care speră că îl va lansa totuși cineva, pentru că a fost un artist valoros de care oamenii ar trebui să își amintească veșnic. El nu doar că o admira, dar a urmărit-o și la la „Te cunosc de undeva” cu cele 12 transformări și a avut o părere foarte bună despre întregul ei parcurs.

„Își pregătea și un album care, culmea, se numește 'Eternitate'. Poate o să-l lanseze cineva. Ar fi să fie frumos să rămână în eternitate, că a fost un artist valoros, a fost o actriță și o cântăreață bună. Am urmărit-o la 'Te cunosc de undeva' cu cele 12 transformări. A fost fabuloasă, carismatică, veselă și talentată, atât la teatru cât și la muzică, ceea ce e destul de rar să fii în ambele părți excelent. Cu părere de rău trebuie să ne luăm la revedere de la ea, poate ne întâlnim în altă dimensiune. E o mare pierdere pentru showbizul românesc”, a declarat Mihai Trăistariu, conform spectacola.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---