Showbiz

A apărut nepoata lui Mihai Trăistariu după cinci ani. O credeau moartă: „A rupt legătura cu familia”

schedule 07 ian. 2024, 10:16

A apărut nepoata lui Mihai Trăistariu după cinci ani. O credeau moartă: „A rupt legătura cu familia”
Sursa foto: Instagram Mihai Traistariu

A apărut nepoata lui Mihai Trăistariu, după cinci ani în care nu a mai dat niciun semn de viață. Cei din familie au crezut nu doar că a rupt legătura cu ei, ci că a pățit ceva grav sau că a murit.

A apărut nepoata lui Mihai Trăistariu

Încă de acum cinci ani, când nepoata lui Mihai Trăistariu a dispărut, întreaga lui familie a trăit un coșmar. Acum, acesta pare a fi ajuns la final, deoarece tânâra a dat primele semne de viață, după atât de mult timp. Artistul a fost invitat într-o emisiune televizată, unde a vorbit despre situația care i-a măcinat pentru atât de multă vreme.

Ea a postat o imagine pe Linkedin, unde arăta total diferit, având mai puține kilograme decât în trecut și în care părea foarte bine, motiv pentru care toată lumea s-a mai liniștit, deoarece erau zile în care credeau că nu mai este printre noi, fiindcă oricât de multe eforturi au făcut pentru a lua legătura cu ea, au fost în zadar.

„Ea și-a pus pe Linkedin o poză actualizată, unde ea era foarte grăsuță (n.r. în trecut), acum (n.r. în poza postată) era foarte slabă. Deci este clar că este ea. Și-a schimbat poza de profil și are undeva la 60 kg. Pe vremuri avea peste 100 kg. Părea să fie bine și noi am ajuns cu toții la concluzia că ea trăiește și a rupt, într-adevăr, legătura cu familia din motive personale”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru un post de televiziune conform wowbiz.ro.

Mai apoi, Mihai Trăistariu a vorbit și despre bănuielile pe care sora lui le avea în legătură cu nepoata dispărută, care locuia în America de foarte multă vreme, unde studia. În plus, își găsise și un loc de muncă, avea un salariu bun, dar se ducea la niște cursuri guru, care din punctul ei de vedere au făcut-o să nu își dorească nimic altceva decât să se îndepărteze de oamenii care îi dăunau din jurul ei.

Nu doar familia a dorit să o țină departe, ci și toți prietenii pe care îi avea înainte de a pleca să studieze peste hotare, doar pentru că îi considera toxici. În cele din urmă, pentru ei contează faptul că nu i s-a întâmplat nimic rău.

„Sora mea zice că bănuiala ei cea mai mare este că fata lor, care locuia în America de ceva timp, făcând acolo studiile, și se angajase acolo pe un salariu bun, știa sigur că se ducea la niște cursuri cu guru, care le explica despre relațiile toxice și că se debaraseze de oamenii care îi dăunează din jurul ei. La început, o tot anunța pe mama ei că a renunțat la prietenia cu colega de clasă, că era o relație toxică.
După o lună, a renunțat la prietenii din Iași că era o relație toxică. Ajunsese, după un an, doi, să o anunțe pe mama ei că deja vreo 15 dintre prieteni i-a eliminat pentru că erau relații toxice. Sora mea presupune că acel guru care le ținea conferințele în America o fi ajuns la concluzia că și cu părinții ar fi avut o relație toxică. Probabil de asta s-a rupt până și de ei.”, a mai zis el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---