Showbiz

Andreea Marin a răbufnit în mediul online. A fost sau nu dată în judecată: „Am tot primit mesaje”

schedule 18 aug. 2023, 11:12

Andreea Marin a răbufnit în mediul online. A fost sau nu dată în judecată: „Am tot primit mesaje”
Sursa foto: YouTube Ilinca Vandici

Despre Andreea Marin s-a spus, zilele acestea, că ar fi fost dată în judecată. Care este adevărul a spus-o chiar cunoscuta prezentatoare. Iată ce le-a transmis fanilor din mediul online!

A fost sau nu Andreea Marin dată în judecată

Zilele acestea, Andreea Marin a fost bombardată cu mesaje din partea fanilor care au întrebat-o dacă este adevărată informația conform căreia ar fi fost dată în judecată, motiv pentru care s-a simțit datoare cu câteva explicații. Vedeta a zis că declarația care a apărut peste tot este una falsă, pe care nu a dat-o niciodată, fiind vorba despre un site făcut ilegal și a făcut un articol special pe această temă la rândul ei, pentru a clarifica totul.

„Bună dimineața! Întrucât în ultimele zile am tot primit mesaje în care eram întrebată dacă este adevărată o știre care mă implică și dacă oamenii pot avea încredere în presupusa mea declarație (un fals, în fapt, declarația nu există în realitate) care ar fi îndemnat lumea să investească într-un anumit mod pentru a se îmbogăți (niciodată nu veți auzi o astfel de recomandare din partea mea!), i-am sunat pe colegii de la(...), căci pe platforma lor părea a fi știrea care s-a viralizat, și i-am rugat să lămurim împreună, fiecare pe canalele sale, situația ilegală- căci e vorba de o clonă a site-ului făcută, evident, ilegal, cu știri false- iar adevărul îl găsiți acum în articolul postat azi pe contul meu oficial de facebook”, a scris Andreea Marin, în mediul online.

Declarațiile sale nu s-au oprit aici, prezentatoare având și un sfat prețios pentru fanii săi de pe rețelele sociale. Aceasta le-a zis că ar fi indicat ca în momentul în care primesc tot felul de link-uri de la oameni necunoscuți, să nu dea click pe acestea, pentru că ar putea conține viruși din pricina cărora pot avea probleme destul de serioase.

Asta nu este tot. Andreea Marin le-a mai transmis oamenilor și faptul că există tot felul de site-uri care se folosesc de imaginea sa pentru a vinde diferite produse și nu vrea ca oamenii care o susțin să se lase păcăliți de acestea. Din punctul ei de vedere, aceștia pot verifica mai ușor dacă reclamele acelea sunt reale, intrând pe rețelele sale sociale care au ambele bifă și care sunt oficiale. Le-a dat și câteva exemple marcând mai mlte surse false, pentru a le fi mai ușor să le idetifice și să nu le cadă în plasă.

„Citiți, vă rog, cu atenție, dați share pentru ca oamenii să afle în număr cât mai mare, și când primiți linkuri asupra cărora aveți îndoieli, nu dați click pe acestea, pot conține viruși care vă pot crea mari probleme! De asemenea, sunt multe site-uri fantoma care folosesc în mod fals imaginea mea pentru a vinde diverse produse, nu le cumpărați, nu va lăsați pacăliți. Cum puteți verifica? Dacă nu gasiti acele produse în postările de pe canalele mele de social media( Facebook Andreea Marin si Instagram andreeamarinromania, ambele cu bifă albastră care arată ca sunt canale oficiale), atunci nu sunt decât reclame false. Am dat mai multe exemple in fotografii aici, am încercuit sursele false, vedeți stirea adevărată(...) pe contul meu de Facebook Andreea Marin. Atenție, așadar. Un gând bun tuturor!”, a mai zis prezentatoarea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---